Ζώδια Σήμερα 10/03: Άφησε τη φαντασία σου να μεγαλουργήσει

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Σήμερα, ο Ήλιος συναντιέται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύοντας τη θετική μας ενέργεια και την πίστη μας. Ο ρομαντισμός και η ονειροπόλα διάθεση θα μας σπρώξουν να ομορφύνουμε τη ζωή μας, απαλύνοντας εντάσεις και αντιπαλότητες, να αποκτήσουμε μια άλλη οπτική και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ονειρευτεί ξανά και να ελπίσει. Είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί σε κάθε επαφή μας, πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε, ενώ η φαντασία μας θα μεγαλουργήσει. Η διαίσθησή μας θα μας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι, γι’ αυτό οφείλουμε να κλείσουμε τα μάτια και να ανοίξουμε τις κεραίες μας για να ακούσουμε αυτό που προστάζει το μέσα μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, είστε απόλυτα συντονισμένοι με το σύμπαν, ξαναβρίσκετε την ελπίδα και την πίστη σας και νιώθετε μέσα σας ότι ό,τι ονειρεύεστε ή θέλετε πολύ μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το ευχηθείτε!

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι το προφανές δεν είναι πάντα πραγματικό!Εμπιστευτείτε το μέσα σας και προσέξτε μην πλανηθείτε και πέσετε θύματα της ευαισθησίας σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι παρασύρεστε οικονομικά και ερωτικά και πάτε όπου σας πάει το ρεύμα. Αλλά μάλλον θα βγείτε στη σωστή όχθη!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά και υπέροχα αυτά που σας περιμένουν τις προσεχείς ημέρες. Χρήματα, νέοι έρωτες, προτάσεις αλλά και δώρα στον επαγγελματικό και φιλικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είναι θέμα χρόνου να μιλήσετε και πάλι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα όλα είναι πιο ήρεμα και κατασταλαγμένα. Οι προτάσεις και των δύο θα είναι παράλληλες

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μη χάνετε το χρόνο σας με καταστάσεις και άτομα που δεν είναι καθόλου συμβατά με τη φιλοσοφία σας. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτούς που σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Κάντε λοιπόν ένα διάλειμμα από όλα και δείτε τι πραγματικά σας λείπει. Εσείς που είστε ακόμη αισθηματικά μόνοι θα έχετε νέες γνωριμίες περί το τέλος του Μαρτίου.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι δεσμεύσεις είναι κοντά και το διαισθάνεστε ήδη. Το άτομο που σας αγαπάει έχει σχεδιάσει κάποια πράματα για εσάς τους δύο και θα τα κάνει σύντομα πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα προβλήματα και οι εντάσεις πια υποχωρούν. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχετε αλλαγές που θα σας αλλάξουν όλη τη βαρετή καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Στη δουλειά σας υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις που θα δώσουν και ζήλιες. Είστε, πάντως, από τα ζώδια που έχετε μια γενικότερη αστρολογική εύνοια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι σκέψεις σας είναι ακόμη δοσμένες στο παρελθόν. Μπορεί να μην έχει ακόμη βρεθεί κάποιος που να σας ζεστάνει την καρδιά σας, αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αδειάστε την ψυχή σας από τα παλιά. Οι εποχές αλλάζουν και εσείς πρέπει να τις ακολουθήσετε. Στα εργασιακά σας έχει πρόοδο αλλά και οικονομική άνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Με τον άνθρωπό σας είστε μια ομάδα. Αυτό είναι και κάτι που σας δένει περισσότερο ως ζευγάρι, και ίσως μέσα στην άνοιξη να σκεφτείτε και το γάμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς αυτό να επηρεάζει πρακτικά τη ροή και την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Προσεχώς ο Ήλος θα βρεθεί στον οίκο του αδελφού Κριού, άρα όλα τα γειτονικά ζώδια θα έχουν την τιμητική τους. Εσείς θα δείτε εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Με πολλές ελλείψεις η αποστολή της ΑΕΛ του Α.Κ. για την Λαμία

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κουίζ + Απορία Θωμαϊδη: Ποιος δικηγόρος θα πρέπει εντός του μήνα να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ;