Ζώδια Σήμερα 09/03: Ανάπνευσε διαφορετικό… αέρα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Έντονες ανανεωτικές και απελευθερωτικές τάσεις θα έχουμε σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να κάνει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η βαρεμάρα και η ρουτίνα στην οποία έχουμε περιέλθει θα μας κάνει κάπως νευρικούς και η διάθεσή μας να τα αλλάξουμε όλα και να βιώσουμε καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις θα είναι μεγάλη. Ίσως, μάλιστα, σπάσουμε κι ένα ταμπού που για καιρό μας περιόριζε.

Ωστόσο, μιας και στο διάβα της θα πέσει πάνω στον Ουρανό στον Ταύρο, όλα αυτά θα προκαλέσουν ανησυχία και αρκετές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να τσακωθούμε με πρόσωπα που δεν δείχνουν πρόθυμα να ακολουθήσουν τη δική μας… τρέλα. 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Υδροχόοι αν ελέγξετε λίγο τις περίεργες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας και ηρεμήσετε, τότε θα καταφέρετε να βρείτε στήριξη και βοήθειες και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα είστε λίγο στην τσίτα, οπότε εύκολα θα παρεξηγηθείτε με κάτι που θα ακούσετε ή θα εκνευριστείτε, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντιδράσετε ξαφνικά σε κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό, σχετικό με τη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας!

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είναι ένα καλό διάστημα που πρέπει μέσα στην καρδιά και τις σκέψεις σας να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Αυτό είναι κάτι που θα το κάνει και το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μη μιλάτε και τόσο αναλυτικά για το αισθηματικό σας παρελθόν στο καινούργιο σας ταίρι. Iσως και κάποια πράματα να προκαλούν πάγωμα στις επικοινωνίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Βάλτε τα δυνατά σας! Είστε αντιμέτωποι με πολλά μέτωπα και αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας, επαγγελματικούς και προσωπικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα ανοίξει επιτέλους η έξοδος για τα προβλήματα μέσα στη σχέση σας αλλά και όλους τους άλλους διαπροσωπικούς- επικοινωνιακούς σας δεσμούς. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η νίκη είναι σίγουρη για όλα αυτά με τα οποία θέλετε να καταπιαστείτε. Οι ελεύθεροι θα έχουν και την τύχη να γνωρίσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα τους γοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι ημέρες μέχρι και το τέλος του μήνα Μαρτίου θα σας φέρουν κοντά σε εκπλήξεις και λύσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της αισθηματικής σας καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στους κύκλους της εργασίας σας υπάρχουν θέματα που σίγουρα μπορείτε να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όφελος θα το δείτε άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μάλλον η καρδιά και το μυαλό σας είναι ακόμη μπερδεμένα. Ξέρετε ότι ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει την προηγούμενή σας σχέση και ότι χρειάζεται να γίνετε πιο αυστηροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αποκλείστε από τη ζωή σας άτομα που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε και κάποιες θετικές ειδήσεις για την εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ολα αυτά που σας έχει πει και υποσχεθεί το συντροφικό σας έτερο θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Εσείς, επίσης, πρέπει να ενεργοποιηθείτε και στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα προξενιά θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Ολος ο υπόλοιπος Μάρτιος θα σας ενεργοποιήσει σοβαρά διλήμματα για την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η σοβαρή συζήτηση που έχει λάβει χώρα την τελευταία εβδομάδα με τον άνθρωπό σας σας έχει βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις γύρω από μια μόνιμη δέσμευση.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κορονοϊός: Γιατί προσβάλλονται περισσότερο οι νέοι – Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του τελευταίου μήνα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Λίγο πριν τον… “Μεγάλο Τελικό” ο Μπεν Χατίρα έφυγε για Γερμανία