Ζώδια Σήμερα 06/03: Διαχώρισε την αλήθεια από το ψέμα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Σελήνη, τελευταία μέρα παραμονής της στον Τοξότη, θα γεμίσει την ψυχή μας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και ανεμελιά. Θέλουμε να νιώσουμε ελεύθεροι, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να ταξιδέψουμε σε καινούργια μέρη, να αποκτήσουμε νέες γνώσεις και γενικώς να επεκταθούμε.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, τόσο το τετράγωνό της με τον Ήλιο, όσο και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει μια σύγχυση, να χάσουμε προς στιγμή το κέντρο εστίασής μας και φυσικά να μη μπορούμε να διαχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες,είτε προσπαθείτε να μπερδέψτε για να βγείτε από μια δύσκολη θέση είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει από ένα σημείο και μετά η αλήθεια… θα αναζητείται!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μην είστε «χύμα». Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε στα ερωτικά, ούτε στα οικονομικά γιατί θα απογοητευτείτε. 

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ελπίδες για επανασύνδεση έχει μέσα στην καρδιά του ο πρώην σας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχετε νέα του αλλά και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι απόψεις των άλλων για την προσωπική σας ζωή δεν θα πρέπει να σας επηρεάζουν. Ακούστε τα πάντα, και στον δικό σας χρόνο κάντε αυτό που πιστεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολη η ημέρα θα έχει απαιτήσεις από εσάς και το δυναμικό σας μυαλό. Πιθανόν και κάποια παλιά σας παρέα – γνώριμος να σας αναζητήσει έμμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά που έχει πει και δηλώσει ο νέος σας σύντροφος. Οι προσεχείς εβδομάδες θα σας δείξουν και την πλήρη αλήθεια του.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι φίλοι σας έχουν νεότερα να σας φέρουν από τον πρώην σας, που μάλλον έχει καταλάβει όλα τα λάθη του και προσπαθεί να σας πλησιάσει εκ νέου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα λόγια σας κάποιες στιγμές εμπεριέχουν ζήλια. Αυτό είναι κάτι που πονάει τον άνθρωπό σας, ο οποίος άμεσα θα ζητήσει να μιλήσετε και να λύσετε τυχόν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Στην εργασία σας υπάρχουν απαιτήσεις. Εσείς μη χαλάτε τους έντονους ρυθμούς σας και φέρτε το αποτέλεσμα που μπορείτε. Τα σχόλια απλά περισσεύουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ξέρετε ότι το ταίρι σας έχει κάποια δικά του προβλήματα, αλλά ευτυχώς από το τέλος του Ιχθύ και μετά όλα αυτά θα προσπεραστούν. Μάλλον μέσα από θετικές δράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν πολλές κατακτήσεις, αλλά ακόμη καμία τόσο σοβαρή. Ο μήνας του Κριού προσεχώς, 21/3, αλλάζει τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Υπάρχει κάποιο θέμα που ο αγαπημένος σας θέλει να συζητήσει μαζί σας. Σίγουρα με την εμπειρία σας μπορείτε να δώσετε και τις σωστές συμβουλές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αυτά που περιμένει από εσάς το συντροφικό σας έτερο είναι πολλά. Αυτό τώρα είναι και στο δικό σας το χέρι για το πώς θα το διαχειριστείτε. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με την Αφροδίτη μέσα στο ζώδιό σας εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των τομέων της καθημερινότητάς σας. Αυτό σας δείχνει και άκρως δυναμικούς.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Φλόριντα: Πανικός σε Γυμνάσιο – Έπεσε η οροφή του

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Σαν σήμερα 6 Μαρτίου 1910: Αγροτική εξέγερση στο Κιλελέρ της Θεσσαλίας