Έτρεχε γuμvή στον δρόμο φωνάζοντας βοήθεια..

Σωτήριο αποδείχθηκε για μία 22χρονη φοιτήτρια από τη Νιγηρία το τέχνασμα που βρήκε για να ξεφύγει από τον…ξαναμμένο εργοδότη της, ο οποίος της επιτέθηκε για να τη βιάσει στην Κύπρο.

Η κοπέλα προσποιήθηκε πως απολάμβανε τα άσεμνα χάδια, αλλά ζήτησε από τον παρ’ ολίγον βιαστή της να φορέσει πpοφuλακτικό. Ετσι, βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει και να ζητήσει βοήθεια.

Για να βγάζει τα προς το ζην, η νεαρή Νιγηριανή εργαζόταν στο κτήμα ενός Ελληνοκυπρίου στη Λευκωσία.

Μια μέρα, ενώ βρισκόταν στο υποστατικό του αγροκτήματος, ο εργοδότης της τής επιτέθηκε και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα, ενώ παράλληλα τη φιλούσε σε όλο της το κορμί.

Όσο κι αν προσπαθούσε η άτυχη κοπέλα να διώξει από πάνω της τον ερεθισμένο γαιοκτήμονα, δεν τα κατάφερνε, καθώς η λύσσα και το πάθος του φούντωναν όλο και περισσότερο, βλέποντάς τη να αντιστέκεται!

Έτρεχε γuμνή στον δρόμο

Τότε η 22χρονη άλλαξε τακτική και ζήτησε από τον εργοδότη της να φορέσει προφυλακτικό! Εκείνος πίστεψε ότι επιτέλους συναινούσε και προσπάθησε να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Όμως αυτό το εκμεταλλεύτηκε η νεαρή και το έσκασε τρέχοντας, αν και ήταν γuμνή.

Σε αυτήν την κατάσταση τη βρήκε ένας φίλος του κτηματία, ο οποίος της έδωσε ρούχα να φορέσει και τη μετέφερε σε μία στάση λεωφορείου, στο Ακάκι. Εκεί η 22χρονη διηγήθηκε τι είχε συμβεί σε μία άλλη γυναίκα, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία, που άρχισε έρευνες.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 22χρονη βρήκε εκχuμώσεις στον αριστερό μαστό. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η κοπέλα ανέφερε πως ο εργοδότης της προσπαθούσε από τις αρχές του μήνα να την αποπλανήσει με κάθε τρόπο, αγγίζοντάς την και αγκαλιάζοντάς την.

ΠΗΓΗ:https://psaxtiri.eu/sotirio-apodeichthike-gia-mia-22chroni-foititria-apo-ti-nigiria-to-technasma/#

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πανεύκολο γλυκό-κόλαση με Kinder Bueno!! Δεν θα προλαβαίνετε να το σερβίρετε!

Survivor Διαρροή: Το αδιανόητο έπαθλο που ΔΕΝ υπάρχει! «Πάγωσαν» με την ανακοίνωση οι παίκτες! Ποιος αποχωρεί σήμερα;