Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΒίκος: Το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά για 9η...

Βίκος: Το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά για 9η χρονιά στην HORECA

Φέτος με την πιο PINK PHENOMENON διάθεση!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. , στο χαρτοφυλάκιο της οποίας ανήκει το φυσικό μεταλλικό νερό και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, συμμετέχει και φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία έκθεση HORECA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 – 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Το επιβλητικό ροζ corner Βίκος υπόσχεται και φέτος μία άκρως εντυπωσιακή Pink Phenomenon εμπειρία στο HALL1, A02/B01 προσκαλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν την απαράμιλλη γεύση των δροσερών serves της.

Με έμφαση στο Βίκος Pink Grapefruit, που αποτελεί την ιδανική και super premium επιλογή για τα δροσερά cocktails που συνοδεύουν τις πιο αγαπημένες στιγμές μας, η εταιρεία προσφέρει το τέλειο mixer εξασφαλίζoντας την άριστη γεύση των cocktail μας. Το Βίκος Pink Grapefruit, αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο πορτφόλιο της εταιρείας με στόχο να απογειώσει την αγαπημένη μας Paloma – στα πάρτι, στα μπαρ της πόλης, στις διακοπές, στις εκδρομές, σε κάθε σημείο.

It is Βίκος Paloma time!

H παρουσία των προϊόντων Βίκος στην έκθεση HORECA είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστεί για ακόμα μια χρονιά το πάθος της για αναψυκτικά δημιουργημένα ως αποτέλεσμα σύμπραξης φυσικών και ποιοτικών συστατικών. Η δέσμευση της για αριστεία και ανώτερη ποιότητα, παράδοση και καινοτομία, ενθαρρύνει όλους τους παρευρισκόμενους να αφεθούν σε έναν κόσμο όπου κάθε γουλιά λέει μια ιστορία κληρονομιάς και δεξιοτεχνίας.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular