Βάσω Λασκαράκη: Το απρόοπτο στο ταξίδι για Παρίσι

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται στο Παρίσι
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται στο Παρίσι

Το απρόοπτο στο ταξίδι για Παρίσι αφού για αλλού ξεκίνησαν, αλλού βρέθηκαν τελικά. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο που βρίσκονται στο ρομαντικό Παρίσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ζουν τον έρωτά τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύντροφός της, είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι σε αυτές τις γιορτές και μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ετοίμασαν βαλίτσες για να φύγουν, ένα απρόοπτο περιστατικό όμως τους άλλαξε τα σχέδια.

Βάσω Λασκαράκη-Τι απρόοπτο της συνέβη

Όπως αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram story της,  το ζευγάρι ετοιμάστηκε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του –μακριά από την Αθήνα- αλλά έχασε την ανταπόκρισή του και αναγκάστηκε τελικά να αλλάξει προορισμό.

Και κάπως έτσι, οι δυο τους βρέθηκαν στην πόλη του Φωτός, μαζί με τον αδελφό του Λευτέρη, Μανώλη Σουλτάτο και ένα ακόμη αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Παρίσι

Η πρωταγωνίστρια από «Το σόι σου», μάλιστα, και ο γνωστός σεφ ανέβασαν και φωτογραφίες και video στο Instagram, με τις βόλτες στο στολισμένο Παρίσι, το πέρασμα από το φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, αλλά και τα Ιλίσια Πεδία!

Δες φωτογραφίες:

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ