Βάνα Μπάρμπα για Ελένη Φιλίνη: Στα αρχ@@@α μου αν μου έκανε μήνυση!

Η Βάνα Μπάρμπα και η Ελένη Φιλίνη από ότι φαίνεται θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων και δηλώσεων και καμία από τις δυο δεν φαίνεται να υποχωρεί. Η Ελένη Φιλίνη δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της Βάνας Μπάρμπα και εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θυμηθούμε τι είχε συμβεί.

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και κάνοντας χιούμορ μάλλον άστοχο και ανόητο είχε πει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ». Η συγγνώμη της όμως δεν έπεισε την Φιλίνη η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε:

«Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαστικό μας σύστημα. Αυτό έκανα. Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου. Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με μια συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή. Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει. Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Survivor Trailer: Καρφιά Και Μπηχτές! Οι Μαχητες Βγάζουν το Αληθινό τους Πρόσωπο και το Παιχνίδι Παίρνει Φωτιά!

Οι εργαζόμενοι στην κατασκευή ενός φράγματος ανατίναξαν τη σπηλιά … Τα ευρήματα τους…