Τραγικές στιγμές για τον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη

Τι συνέβη στον Φίλιππό Καμπούρη?Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφτασε ο γνωστός παρουσιαστής του ART Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του Άννα, από διαρροή τοξικών αερίων σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάνο Τζήφα.

 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο στις 15 Αυγούστου το 2013 στο γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο.

Όπως λέει ο Φίλιππος Καμπούρης το πρωί που ξύπνησε με την σύζυγό του ένιωσαν έντονη δυσφορία, χωρίς να μπορούν να αναπνεύσουν καλά μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα με έντονο αίσθημα καψίματος στα μάτια και στον φάρυγγα, ναυτία και έντονη αδυναμία, σχεδόν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως ο Φίλιππός Καμπούρης κάλεσε τον γιατρό του ξενοδοχείου ο οποίος τους εξέτασε και διαπίστωσε ότι είχαν συμπτώματα έκθεσης σε τοξικά αέρια επιβεβαιώνοντας την βλάβη στην υγεία του ανδρόγυνου.

Στο ξενοδοχείο προσήλθαν και αστυνομικοί οι οποίοι διαπίστωσαν την άθλια κατάσταση τους και την αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα επικίνδυνα αέρια.

 

Τα συγκεκριμένα αέρια είχαν διαρρεύσει από χαλασμένο ψυγείο, κάτω από τον όροφο του δωματίου τους και έφτασαν στο δωμάτιο του παρουσιαστή Φίλιππό Καμπούρη μέσω του αεραγωγού.

Όπως διαπιστώθηκε τα αέρια περιείχαν αμμωνία, στοιχείο, εξαιρετικά αποπνικτικής οσμής και ιδιαίτερα επικίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει εκτός από σωρεία αναπνευστικά προβλήματα, δερματικές και εγκεφαλικές βλάβες, ενώ η μεγάλη έκθεση σε αυτό μπορεί να αποβεί μοιραία!

Αυτό σημαίνει πώς αν η διαρροή αερίου είχε γίνει το βράδυ και όχι το πρωί, αυτήν την στιγμή θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον τραγικό θάνατο που θα έβρισκε το άτυχο ζευγάρι που τελικά σώθηκε από θαύμα και τύχη!

Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγος του έκαναν μήνυση και αγωγή στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Παγκόσμιο Sοκ: Νεκρός Βρέθηκε στο διαμέρισμά του γνωστός 20χρονος ηθοποιός

Αλnθιvn ιστοpiα. Όταv έπιασα τnv μάvα μοu με τοv εpαστn τnς, αuτός τnv έβαλε vα μοu πάpει….vid