Του έκοψε το ΕΡΓΑΛΕΙΟ απο τη ρίζα φωνάζοντας: «Αν δεν το έχω εγώ, δεν..»

Η απιστία πληρώνεται και πληρώνεται με άσχημο τρόπο! Δεν μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος της απιστίας αλλα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος μάλλον ή γινόταν κατ’ εξακολούθηση ή γυναίκα δεν είχε σώας τα φρένας όπως θα έλεγαν και οι τρελογιατροί.

Μια γυναίκα αποφάσισε να εκδικηθεί τον σύζυγό της ο οποίος όπως φαίνεται εκτός απο το να λοξοκοιτάξει μάλλον έκανε και άλλα πράγματα κιόλας με αποτέλεσμα η δράστης να του στήσει παγίδα.

Αφού του την έστησε και τον παρέσυρε σε ερωτική συνεύρεση πήρε ένα μεγάλο κοφτερό ψαλίδι και του έκοψε το όργανο απο την ρίζα ενώ στην συνέχεια το πήρε και του έριξε οξύ και τα έριξε στην τουαλέτα

Η γυναίκα ομολόγησε στην αστυνομία ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη προκειμένου να εκδικηθεί την απιστία του συζύγου της , ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «αν δεν μπορώ να το έχω εγώ, δεν θα το έχει καμία».

Τον… ευνουχισμένο σύζυγο, η αστυνομία τον  βρήκε οχυρωμένο στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ το θύμα νοσηλεύεται χωρίς όμως καμία ελπίδα επανασυγκόλησης του οργάνου.

Το περιστατικό έγινε στην Κίνα

Viral Βίντεο. Εξαγριωμένες γυναίκες τσακώνονται με ταρίφα όταν αυτός τις αποκάλεσε “λάντζες”.

Νεκρός ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης

Νεκρός ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης