Εκεί που φορούσε μια περούκα και με το γνωστό χιούμορ του διακωμωδούσε διάφορα και διάφορους στην «χρυσή τηλεόραση», στην εκπομπή του «Για την παρέα», έτοιμος να ξεκινήσει την φράση–τάση που έχει καθιερώσει αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση, το «προκαλώ», σταματά…

Το σκέφτεται βγάζει την περούκα και συνεχίζει:«Κάποια στιγμή θέλω να προκαλέσω πολύ σοβαρά… Θα καταχραστώ το χρόνο. Θα ήθελα να πω κάτι με αφορμή ένα γράμμα που έστειλε μια κοπέλα στο θέατρο η οποία είναι ΑΜΕΑ.

Μου είπε ότι ήθελε να έρθει και στην εκπομπή, αλλά κι εδώ δεν είναι εύκολο, έχουμε σκαλιά, αλλά πολύ περισσότερο στο θέατρο, ειδικά τώρα στο Βρετάνια που είμαστε έχει πολλές σκάλες να ανέβεις.

Θα ήθελα να κάποιο τρόπο λίγο να…. προκαλώ με κάποιο τρόπο να συγκεντρωθούμε και να είναι υποχρεωτικό σε όλα τα θέατρα να υπάρχει ράμπα.

Ζητώ συγγνώμη, απλά ρε παιδί μου είναι πολύ εκνευριστικό γιατί ξαφνικά ακυρώνεις ανθρώπους που έχουν κινητικά θέματα, ηλικιωμένους, ότι… δεν είναι το θέατρο για εσάς. Ό,τι προλάβατε στα νιάτα σας ή αν ήσασταν μια χαρά.

Θα ήθελα πάρα πολύ με κάποιο τρόπο, αυτό το αστείο σχεδόν προκαλώ, κάτι να γίνει.

Δηλαδή λίγο να συγκεντρωθούμε και κάτι να γίνει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ