Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLE«Τηλεφώνησα στους γονείς μου, είπα ευχαριστώ»

«Τηλεφώνησα στους γονείς μου, είπα ευχαριστώ»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής 16/2 στο Breakfast@Star μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια με 176 ψήφους.

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δε μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως κάλεσε τους γονείς του :«Τους είπα ‘σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό’.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν» είπε χαρακτηριστικά.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular