Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΘρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά...

Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του

Θρήνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Μία ημέρα μετά τον γάμο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, έχασε τη μητέρα του

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συγκινητική ανάρτησή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρετά τη μητέρα του, γράφοντας ότι, αφού ευχήθηκε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ηρέμησε.

«Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», καταλήγει η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκίνησή του στον γάμο όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του

Μετά την τελετή του γάμου ακολούθησε δεξίωση, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του γιόρτασαν μαζί με συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, η μητέρα του δεν βρισκόταν στον γάμο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε, συγκινημένος, για τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης:

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Δεν θέλω να ξεχάσω να πω -γιατί, όταν μπορούσε, μου το είπε- να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο» είπε η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular