Θρήνος! Δείτε τι Γίνεται Αυτή τη Στιγμή στην Κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή. Οι Πρώτες Σπαρακτικές Εικόνες!

Συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα την Τζέσυ Παπουτσή, που πέθανε την Κυριακή το απόγευμα 1η Ιουλίου.

Η ηθοποιός «έσβησε» στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έχοντας δώσει επί 62 ημέρες «μάχη» για τη ζωή, μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.

Οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν από νωρίς στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια. Τραγική φιγούρα είναι ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα.

Συντετριμμένοι ο σύζυγός της, Γιάννης Μανιός και ο πρώην άντρας της Θάνος Καληώρας. Συγκλονισμένη η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά και τους λυγμούς της. Η Βάσια Τριφύλλη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η αγαπημένη της φίλη έφυγε από τη ζωή. Σπαρακτικός ο διάλογος της με τον σύζυγο της Τζέσυς Παπουτσή, Γιάννη Μανιό. «Θέλω να πεθάνω» έλεγε συνέχεια η Βάσια. Στο τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή ήταν η Άννα Φόνσου, η Μιμή Ντενίση, η Σοφία Βογιατζάκη η Άννα Κουρή, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Σερέτη, o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς.

Να αναφέρουμε ότι η οικογένεια της ηθοποιού είχε απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

 

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τάκης Κολλιαδέλης, σοκαριστικές εξελίξεις: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου. Δυστυχώς…

Εικόνες φρίκης από ναυάγιο φέρι μπόουτ: Έντρομοι επιβάτες γαντζώνονται στα κάγκελα και μετά πέφτουν στη θάλασσα