Θρίλερ με δύο Σορούς, που Δεν έχουν Αναγνωριστεί! Τι Αναφέρουν οι Αρχές

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί με διαθέσιμο DNA, οι οποίοι δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά τους πρόσωπα.

Επίσημα οι νεκροί μέχρι το βράδυ της 1ης Αυγούστου έχουν ανέλθει στους 85. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι βέβαιο ότι δεν είναι ο τελικός, καθώς υπάρχουν ακόμη έξι σάκοι, οι οποίοι περιέχουν σορούς νεκρών από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Οι αρχές αναφέρονται μόνο στον επίσημο αριθμό, 81 που έχουν ταυτοποιηθεί και τεσσάρων που έχασαν τη μάχη στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη έξι σάκοι, που, όμως, μπορεί να περιέχουν περισσότερες από μια σορούς ο καθένας. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπεράσει τους 91, αλλά δέκα ημέρες μετά, οι υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις.

Μάχη να κρατηθούν στη ζωή

Οι τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται με εγκαύματα σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής ανέρχονται σε 42, από τους οποίους οι 10 βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου Υγείας.

Επιπλέον, ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” σε καλή κατάσταση, ενώ ένας εγκαυματίας έλαβε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό και άλλος ένας εξήλθε από τη ΜΕΘ.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Στη Λέσβο επιτρέπεται η είσοδος σε οργανωμένη παραλία μόνο με επίδειξη διαβατηρίου

Εσύ το ήξερες; Από ποια ασθένεια σε προστατεύουν τα σταφύλια