Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση ανέχεται εγκληματίες και μπαχαλάκηδες αυξάνοντας την ανομία

Πολύ αμφίβολο χαρακτηρίζει ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος το εάν η κυβέρνηση θα μπορεί να κυβερνήσει και τυπικά μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζει ότι εάν το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιλέξει να κάνει τις εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές τότε μετά τις 26 Μαΐου θα είναι μια ηττημένη κατά κράτος κυβέρνηση με τη σφραγίδα του λαού.

Εκτιμά πως η εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πιο κίτρινη όλων των εποχών, με ψευδεπίγραφα διλήμματα και συκοφαντικές επιθέσεις, αλλά, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, δεν τους ακούει πλέον κανένας λογικός άνθρωπος.

Ακόμα τονίζει πως το θέμα της ασφάλειας απασχολεί όλους τους πολίτες. «Γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Δεν υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία, χωρίς ασφάλεια. Η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα είναι ανάγκη να ενισχυθεί. Άρα, το πρόβλημα είναι κοινό για όλους: Αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους πολιτικούς. Όλους τους απασχολεί αυτό το πρόβλημα. Η κυβέρνηση, όμως, δυστυχώς ανέχεται και τους εγκληματίες και τους μπαχαλάκηδες, αυξάνοντας την ανομία».

Τέλος ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας επισημαίνει πως στο δρόμο για τις εκλογές τα διλήμματα σχηματοποιούνται ως εξής: Αλήθεια ή ψέματα, ευκαιρίες και δουλειές για τους πολλούς ή φτωχοποίηση. «Και τελικά όλα αυτά προσωποποιούνται: Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αλέξης Τσίπρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ