Θα εξοργιστείτε αν δείτε τι έκαναν αυτές οι νοσοκόμες σε νεογέννητα (Εικόνες+Βίντεο)


Οι δύο κοπέλες απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους με συνοπτικές διαδικασίες.Σάλο έχουν προκαλέσει στην Φλόριντα οι φωτογραφίες που φέρονται να ανήρτησαν δύο νοσοκόμες, εργαζόμενες σε ναυτικό νοσοκομείο της πόλης,

οι οποίες τις δείχνουν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες σε νεογέννητα και να μεταχειρίζονται σαν άψυχες κούκλες για να διασκεδάσουν.

Σε μία από τις αναρτήσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις και προκάλεσαν την άμεση απόλυση των δύο νεαρών γυναικών, η Allyson Thompson, εργαζόμενη στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Τζάκσονβιλ φαίνεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στο πρόσωπο ενός νεογέννητου βρέφους.

Την φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Να πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή για τους μίνι σατανάδες», σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Thompson εμφανίζεται να χαμογελάει πλατιά κρατώντας ένα μωράκι από τις μασχάλες. H φωτογραφία αποτελεί στιγμιότυπο ενός εξοργιστικού βίντεο το οποίο δείχνει τη νοσηλεύτρια να ταρακουνάει το μωρό, αναγκάζοντας το να «χορέψει» σε μουσική ραπ.


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Συνέχεια άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Απίστευτο! Του έστειλαν στο σπίτι το πορτοφόλι που είχε χάσει στο δρόμο πριν από 13 χρόνια!

Γνωρίζετε γιατί οι σκύλοι γέρνουν το κεφάλι τους όταν τους μιλάμε;