Τάκης Κολλιαδέλης, ανατροπή φωτιά: Οι κάμερες έδειξαν τον 23χρονο να είναι στο κατάστρωμα και να…

Ποια η ανατροπή σοκ στην υπόθεση του Τάκη Κολλιαδέλη; Άλλάζουν τα δεδομένα στην εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη από το «Νήσος Ρόδος», αφού οι κάμερες του πλοίου έδειξαν τον νεαρό να κάνει βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.

Φαίνεται δηλαδή πως ο νεαρός ήταν ζωντανός μία ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ωστόσο από εκεί και πέρα τα ίχνη του Τάκη Κολλιαδέλη χάθηκαν, καθώς οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν. Οι Αρχές, βέβαια, εξετάζουν και καταγγελίες, που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά.

Κινητό

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κολλητός του φίλος, Βαλάντης Ρόδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου Τάκη Κολλιαδέλη κατά τις 8.30–9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε, και συνέχισε: «Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Ο φίλος του επιμένει ότι ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης είχε «θέματα με δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί. Για ποιους λόγους δεν ξέρω. Ίσως για καψόνι;». «Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: ‘Δεν είμαι πολύ καλά΄. Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται», προσέθεσε.

Δεν αποκλείει, μάλιστα, η άκρη του νήματος για την εξαφάνιση του κολλητού του Τάκη Κολλιαδέλη να βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο 23χρονος Τάκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν καθώς επέστρεφε από τη Χίο στον Πειραιά με το «Νήσος Ρόδος».

Όλες οι μαρτυρίες από το κοντινό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν φοβισμένο Τάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, καθώς με κάποιους είχε τσακωθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και ζήτησε να πάρει αναβολή, ώστε να επιστρέψει στην ασφάλεια των γονιών του και των φίλων του.

Τα τελευταία άτομα που μίλησαν τηλεφωνικά με τον 23χρονο Τάκη Κολλιαδέλη ήταν ο πατέρας του και η φίλη του. Ο Τάκης Κολλιαδέλης φέρεται να τους έχει πει: «»Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο λιμάνι της Χίου ή στον Πειραιά». Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος Τάκης Κολλιαδέλης είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του αλλά και στην κοπέλα του τον φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω. Έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση… Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ