Στην αντεπίθεση ο Καρυπίδης, κινείται νομικά κατά ΣΚΑΪ και Αλαφούζου! «Αθλιότητες και ψεύδη!»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Αγανακτισμένος με τις συνεχείς επιθέσεις στο πρόσωπό του το τελευταίο διάστημα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Κινείται νομικά κατά του ΣΚΑΪ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται συνεχείς απειλές το τελευταίο διάστημα ακόμη και για τη ζωή του, ενώ αρκετά είναι τα ρεπορτάζ στον Τύπου που τον έχουν στοχοποιήσει.

Τα όσα ειπώθηκαν στο σημερινό (20/2) δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποτέλεσαν τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

Έτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά για του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να μπει ένα τέλος στις επιθέσεις αυτές.

«Μετά και τις σημερινές αθλιότητες και τα ψεύδη του Αλαφούζου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Άρης Θόδωρος Καρυπίδης θα κινηθεί νομικά κατά του καναλιού. Μέχρι εδώ ήταν», σχολίαζαν «κύκλοι» των «κιτρινόμαυρων».

Έτσι το «αφεντικό» του Άρη θα καταθέσει μήνυση και αγωγή τόσο κατά του καναλιού όσο κα του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου. Το ίδιο θα ισχύσει και κατά όσων ΜΜΕ αναπαράγουν τις ειδήσεις αυτές.

Θυμίζουμε ότι ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει απευθυνθεί στο τμήμα εκβιασμού μετά τις απειλές που δέχθηκε κατά της σωματικής του ακεραιότητας.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

“Επιστράτευση” της τεχνολογίας απο την αστυνομία

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Χωρίς προηγούμενο! Προπονητής έβρισε, απείλησε, έσπρωξε και τελικά χτύπησε 17χρονο διαιτητή! Και η ποινή του…