Στη Λάρισα αναβίωσαν τραγικές στιγμές απ’ το δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στο Ριζόμυλο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

ραγικές στιγμές από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 23 Ιουλίου 2014, στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου-Στεφανοβικείου, και στο οποίο είχαν χάσει την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι, «ξαναζωντάνεψαν» χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας.

Στην χθεσινή ακροαματική διαδικασία συζητήθηκε σε δεύτερο βαθμό η έφεση που είχε καταθέσει ο καταδικασθείς από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 29χρονος οδηγός της νταλίκας, που είχε κριθεί ένοχος για το δυστύχημα.

Ο 29χρονος οδηγός της μοιραίας νταλίκας κρίθηκε εκ νέου ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε σε φυλάκιση 5,5 ετών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Πρωτόδικα, τον Φεβρουάριο του 2017, ο 29χρονος οδηγός της νταλίκας, που χθες εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 7 ετών. Συγκεκριμένα, η ποινή που του είχε επιβληθεί, ήταν τέσσερα χρόνια για τον θάνατο κάθε παιδιού και κατά συγχώνευση μετατράπηκε σε επτά χρόνια, ενώ ο 29χρονος είχε ασκήσει έφεση.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους οι αδερφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουσιαρή, 18 και 21 ετών και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο αυτές επέβαιναν, Φίλιππος Καπανιάρης, 20 ετών. Το δυστύχημα είχε σημειωθεί στην παλιά εθνική οδό Βόλου -Λάρισας, μεταξύ Ριζομύλου και Στεφανοβικείου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, συγκρούστηκε με νταλίκα που φέρεται να είχε εισέλθει στο ρεύμα τους.

Πηγή: magnesianews.gr

Μέμος Μπεγνής: Δεν συμφωνώ που γίνεται τσίχλα αυτό, σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα

Μέμος Μπεγνής: Δεν συμφωνώ που γίνεται τσίχλα αυτό, σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Αθλητικές μεταδόσεις με Λαμία-ΑΕΛ