Σεργουλόπουλος: Δεν ξέρω πόσο περήφανος είναι ο Λιγνάδης για το συνήγορό του (Video)

«Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την πρεμιέρα της καινούριας του εκπομπής στο youtube που έκανε πρεμιέρα με την Καίτη Γαρμπή.

Ενώ σε ερώτηση για τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη και τη δήλωση περί επαγγελματιών ομοφυλόφιλων, είπε: «Δεν μπορεί κανείς να μιλάει άσχημα για μια κοινότητα ανθρώπων».

«Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ  δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει», συνέχισε.

«Θέλω να ζητήσω να ανοίξουν τα σχολεία», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στην αρχή της συζήτησης.

«Ο Γιώργος κάνει μάθημα μέσα από το p.c. Kαι μέχρι πριν λίγο καιρό του λέγαμε να μην είναι στα τάμπλετ και τώρα είναι συνέχεια εκεί», είπε για το γιο του.

Πηγή: topontiki.gr

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Δημήτρης Λιγνάδης: Στο φως οι επιστολές πάθους του ηθοποιού! Δείτε τι έγραφε … (φωτο)

Ντενίση: Τέλος με τη σιωπή και τους κακοποιητές, τέλος με τους ψυχικά άρρωστους

Ντενίση: Τέλος με τη σιωπή και τους κακοποιητές, τέλος με τους ψυχικά άρρωστους