Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΣάλος με ανάρτηση influencer: «Προσβάλλεις καρκινοπαθείς – Είσαι τόσο άσχημη όσο και...

Σάλος με ανάρτηση influencer: «Προσβάλλεις καρκινοπαθείς – Είσαι τόσο άσχημη όσο και αηδιαστική»

Στην ανάρτηση φαίνεται η ίδια στο κρεβάτι με μια μάσκα οξυγόνου και σωληνάκια που συνδέονται αντί για ορό σε πανάκριβες τσάντες

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ανάρτηση που έκανε μια influencer και σχεδιάστρια μόδας από την Ιταλία στην οποία την κατηγορούν πως προσβάλλει ανθρώπους που μάχονται με τον καρκίνο.

Στην ανάρτηση που έκανε η 32χρονη Τζούλια Νάτι, φαίνεται η ίδια στο κρεβάτι με μια μάσκα οξυγόνου και σωληνάκια που συνδέονται αντί για ορό σε πανάκριβες τσάντες Hermes, γράφοντας «Χρειάζομαι μια νέα ευχή».

Το ποστ δεν βρήκαν όμως όλοι διασκεδαστικό και συνοδεύτηκε από πολλά αρνητικά σχόλια: «Ως πρώην ασθενής με καρκίνο, αυτή η εικόνα δεν με κάνει να γελάω», σχολίασε η γεννημένη στη Βενεζουέλα ηθοποιός και ριάλιτι σταρ Καρολίνα Μαρκόνι.

«Είσαι τόσο άσχημη όσο και αηδιαστική. Θα σε πήγαινα σε μια ξενάγηση στα ογκολογικά τμήματα… Αυτό το κρεβάτι είναι ένας εφιάλτης και δεν το εύχομαι σε κανέναν (να ξαπλώσει σε αυτό). Μην είσαι ειρωνική, να είσαι άνθρωπος», είναι άλλο ένα οργισμένο σχόλιο που δέχτηκε.

«Ως κόρη δύο καρκινοπαθών γονέων σε βρίσκω τραγική και όχι αστεία», σχολίασε μια άλλη ακόλουθός της.

Ειρωνική απάντηση από την influencer

H Νάτι – η οποία έχει δύο παιδιά, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζεται Hermes – υπερασπίστηκε την αμφιλεγόμενη ανάρτησή της μέσα από ένα Instagram Story.

«Το βίντεο έχει λάβει likes από 17.000 άτομα. Κάτω από το βίντεο, υπάρχουν 2.700 σχόλια, συμπεριλαμβανομένων 2.000 προσβολών», ανέφερε. «Έτσι, 17.000 συν 700 ισούται με 17.700 άτομα που εγκρίνουν το βίντεο, σε αντίθεση με 2.000 που δεν το εγκρίνουν». συμπέρανε…

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular