Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροτάσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα για κέρδη επί 100

Προτάσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα για κέρδη επί 100

Η αγορά κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνετε μπροστά από τις εξελίξεις, εάν θέλετε να πετύχετε το επόμενο 100x κρυπτονόμισμα. Μάλιστα, με την πιθανή έγκριση των Bitcoin ETFs από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) στις αρχές του 2024, τα δεδομένα αλλάζουν σε βαθμό που θα μπορούσαμε να δούμε αρκετά κρυπτονομίσματα να εκτοξεύονται.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες καθώς και προτάσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, τα οποία παρουσιάζουν τις περισσότερες προοπτικές για κέρδη επί 100.

Αγορά Bitcoin ETF

Ο αντίκτυπος της έγκρισης των Spot Bitcoin ETF

Η αναμονή της έγκρισης των Spot Bitcoin ETFs από τη SEC το 2024, έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον των επενδυτών στην αγορά crypto. Η αναμενόμενη έγκριση, αν και αναβλήθηκε για το επόμενο έτος, θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά την παγκόσμια αποδοχή των κρυπτονομισμάτων. Η κίνηση αυτή αναμένεται να προσελκύσει νέους επενδυτές, διοχετεύοντας ρευστότητα στην αγορά και εδραιώνοντας τη θέση του Bitcoin στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον στρέφεται και σε έργα που σχετίζονται με τα ETFs, όπως το κρυπτονόμισμα Bitcoin ETF Token, το οποίο πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα crypto presales για φέτος. Σύντομα αναμένεται το ξεπούλημα, ωστόσο για λίγο ακόμη μπορείτε να αγοράσετε $BTCETF με 0,0068 δολάρια.

Φυσικά, πέρα από το Bitcoin, η έγκριση των ETFs θα μπορούσε να εγκαινιάσει μια νέα εποχή και στα υπόλοιπα altcoins, όπως το Ethereum, ή καινοτόμα έργα όπως το Bitcoin Minetrix και το Meme Kombat.

Οι 3 καλύτερες προτάσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα για κέρδη επί 100

Σίγουρα, αρκετές είναι οι προτάσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη έναν επενδυτή. Το σημαντικότερο όμως είναι οι προτάσεις αυτές να βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και αναλύσεις από έμπειρους στον χώρο των crypto. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, οι 3 καλύτερες προτάσεις για το 2023-2024 είναι:

1. Bitcoin ETF Token ($BTCETF)

Το BTCETF είναι ένα πρωτοποριακό κρυπτονόμισμα που εισάγει έναν αποπληθωριστικό μηχανισμό και ανταμοιβές στοιχηματισμού, που ευθυγραμμίζεται με βασικά ορόσημα στη διαδικασία έγκρισης των Bitcoin ETF.

Βασικά στοιχεία επένδυσης:

Blockchain: Ethereum
Διαθεσιμότητα: 2,100,000,000
Ημερομηνία έναρξης προπώλησης: 5 Νοεμβρίου 2023
Ποντάρισμα: Stake-to-Earn
Συναλλαγές: DEX
Τιμή προπώλησης: $0.0068
Επένδυση: Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, HODL
Κατηγορία: Bitcoin ETF
Δυνατότητα αγοράς με: ETH, USDT, BNB, MATIC, Credit Card
Φόρος συναλλαγών: από 0 έως 5%
Market Cap: 12,39 εκατομμύρια δολάρια
Κάψιμο: 25% των tokens

Αγορά Bitcoin ETF

2. Meme Kombat ($MK):

Το Meme Kombat είναι μια επαναστατική πλατφόρμα στο blockchain του Ethereum που επιτρέπει τον στοιχηματισμό σε μάχες δημοφιλή χαρακτήρων meme με εξαιρετικά έπαθλα.

Βασικά στοιχεία επένδυσης:

Blockchain: Ethereum Blockchain
Διαθεσιμότητα: 21 εκατομμύρια
Ημερομηνία έναρξης προπώλησης: 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ποντάρισμα: Ναι
Συναλλαγές: DEX
Τιμή προπώλησης: $ 0.246
Κατηγορία: GameFi / Meme Coins
Δυνατότητα αγοράς με: ETH, USDT, BNB, Credit Card
Ανταμοιβές: Μέσω στοιχηματισμού σε μάχες

Αγορά Meme Kombat

3. Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Το BTCMTX αποτελεί ένα καινοτόμο έργο το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα για εξόρυξη στο σύννεφο, μέσω του πονταρίσματος Stake-to-mine.

Βασικά στοιχεία επένδυσης:

Blockchain: Ethereum
Διαθεσιμότητα: 24 δισεκατομμύρια
Ημερομηνία έναρξης προπώλησης: 26 Σεπτεμβρίου 2023
Ποντάρισμα: Stake-to-Mine
Συναλλαγές: DEX/CEX
Τιμή προπώλησης: $0.0122
Επένδυση: Μακροπρόθεσμα, HODL
Κατηγορία: Bitcoin Mining / Εξόρυξη
Δυνατότητα αγοράς με: ETH, USDT, BNB, MATIC, Credit Card
Κάψιμο: Αρκετά συχνά

Αγορά Bitcoin Minetrix

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular