Μιζεράκη Στέλλα-Power Of Love
Μιζεράκη Στέλλα-Power Of Love

Ποια Μιζεράκη βρε; Αυτή είναι η Νέα Εκρηκτική Παίκτρια!Η μελαχρινή καλλονή παίκτρια προκαλεί εγκεφαλικά..Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες μια φωτογραφία 12 κοριτσιών από τις οντισιόν για το νέο Power of Love. Ανάμεσα σε αυτές, που θα αποτελέσουν την πρώτη «φουρνιά» των παικτριών, βρίσκεται και η…

Η μελαχρινή καλλονή είναι σίγουρα από τα πρόσωπα του νέου κύκλου του ριάλιτι που θα συζητηθούν, καθώς είναι ιδιαίτερα σeξι και εντυπωσιακή. Μάλιστα κάποιοι την αποκαλούν νέα.. «Στέλλα Μιζεράκη».

Σύμφωνα με όσα γράφει στο παρελθόν η Εspresso, η συγκεκριμένη παίκτρια, ήδη από τα 17 χρόνια της δοκίμασε τις δυνάμεις της στον χώρο της μόδας.

Ανάμεσα στα 12 κορίτσια, που θα αποτελέσουν την πρώτη «φουρνιά» των παικτριών, βρίσκεται και η Ζένια Σολδάτου.

Έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε επιδείξεις.Στην πορεία τελείωσε τις σπουδές της στις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ ξεχωριστή θέση στη ζωή της είχε πάντοτε και ο χορός.

Η Ζένια έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά μαγαζιά της βόρειας Ελλάδας, της Κρήτης και της Κύπρου, ενώ έχει πάρει μέρος και σε video clip γνωστών τραγουδιστών…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ