Categories: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς ένα «Δώρο Αγάπης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτούς που τη χρειάζονται

Κάθε σπίτι μπορεί να έχει τη δική του, τυπική ή άτυπη, χριστουγεννιάτικη παράδοση, υπάρχουν, όμως, κάποιες που είναι κοινές για όλους όπως η ανταλλαγή δώρων.

Κάθε σπίτι μπορεί να έχει τη δική του, τυπική ή άτυπη, χριστουγεννιάτικη παράδοση, υπάρχουν, όμως, κάποιες που είναι κοινές για όλους όπως η ανταλλαγή δώρων. Έτσι, ετοιμάζουμε με προσοχή τις σχετικές λίστες για να μην παραλείψουμε κανέναν και να είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα λάβουν το δώρο που τους ταιριάζει.

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που γιορτάζουμε την αγάπη και την προσφορά, και γι’ αυτό δίνουμε τόση σημασία σε αυτή την παράδοση. Υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από αυτό που νιώθουμε όταν βλέπουμε τη χαρά στο πρόσωπο των αγαπημένων μας προσώπων αφού ανοίξουν το δώρο τους;

Όλοι χρειάζονται ένα «Δώρο Αγάπης»

Μπορεί η οικογένεια και οι φίλοι μας να έχουν σταθερά θέση στην καρδιά και το μυαλό μας, ξέρουμε, όμως, ότι η καθημερινότητα, λόγω των έντονων ρυθμών της, δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους άλλους. Τα Χριστούγεννα, αυτή η ιδιαίτερη εορταστική περίοδος, είναι η ευκαιρία μας να προσφέρουμε όχι μόνο στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας αλλά και τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Γι’ αυτό στηρίζουμε πρωτοβουλίες που φροντίζουν έμπρακτα μικρούς και μεγάλους που έχουν ανάγκη από φροντίδα, ζεστασιά και τροφή. Άλλωστε, όλοι δεν έχουν δικαίωμα να πιστέψουν, έστω και για λίγο, στη μαγεία των Χριστουγέννων;

Σε αυτό το πλαίσιο, η αλυσίδα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει για όγδοη συνεχή χρονιά τα «Δώρα Αγάπης», μία ξεχωριστή πρωτοβουλία προσφοράς κι αλληλεγγύης. Έτσι, όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε χαρά κι αγάπη σε ευάλωτους συνανθρώπους μας, ξοδεύοντας μόλις 3,90 ευρώ.

Πώς μπορούμε να γίνουμε κι εμείς Άγιος Βασίλης

Και αυτές τις γιορτές, λοιπόν, μπορούμε να επισκεφτούμε ένα από τα 191 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος ή το AB Eshop, να βρούμε τα «Δώρα Αγάπης» που περιλαμβάνουν βασικά είδη διατροφής και να δώσουμε χαρά σε όσους έχουν ανάγκη. Για όσους αναρωτιούνται τι θα βρει όποιος ανοίξει το δώρο του, αρκεί να αναφέρουμε πως περιέχει AΒ Μπισκότα Πτι Μπερ 225gr, Milly Σοκολάτα Γάλακτος 100gr, AΒ Τομάτες στο Τρίφτη 500gr, AΒ Φαρίνα 500gr, AΒ Μακαρονάκι κοφτό 500gr και ΑΒ Μαρμελάδα extra Φράουλα 450gr.

Το «Δώρο Αγάπης» μπορούμε, φυσικά, να το προσφέρουμε εμείς οι ίδιοι σε κάποιο άτομο που γνωρίζουμε πως θα το χρησιμοποιήσει. Εναλλακτικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος που θα επισκεφτούμε και η εταιρεία θα φροντίσει ώστε να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε, πως για κάθε «Δώρο Αγάπης» αξίας 3,90 ευρώ που αγοράζουμε, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει από το 1996 ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο!

Τελικά, το να προσφέρουμε χαρά, αγάπη και, έστω μικρή, ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη, είναι πιο απλή υπόθεση απ’ όσο φανταζόμασταν. Χάρη στην πρωτοβουλία της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορούμε να γίνουμε όλοι Άγιος Βασίλης και να αναδείξουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Αν υπάρχει ένα μήνυμα που περνάει αυτή η σημαντική πρωτοβουλία είναι πως δεν είναι καθόλου δύσκολο το να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης αυτές τις γιορτές. Αρκεί να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και να κάνουμε μία πράξη αλληλεγγύης που φέρνει ζεστασιά στις καρδιές πολλών ανθρώπων.

Και σίγουρα καταλαβαίνουμε πως όλοι, είτε είναι μικροί είτε μεγάλοι, χρειάζονται τον δικό τους Άγιο Βασίλη, ο οποίος μπορεί να μην έχει άσπρη γενειάδα ή τη χαρακτηριστική κόκκινη στολή, έχει όμως πολλή αγάπη να δώσει. Ας αναλάβουμε, λοιπόν, αυτές τις μέρες έναν λίγο πιο μαγικό ρόλο και ας χαρίσουμε «Δώρα Αγάπης» και χαρά σε όσους έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Πηγή

via

NEWSROOM

Share
Published by
NEWSROOM

Recent Posts

Ταξίδι στη Σαντορίνη: Ανοιχτό πλοίο ή κλειστό ταχύπλοο; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η Σαντορίνη, στολίδι των Κυκλάδων, μαγεύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο με τα γραφικά τοπία, τα…

5 μήνες ago

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Δείτε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων και ποιοι εξαιρούνται

Την ερχόμενη Παρασκευή (23/2) θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους συνταξιούχους που θέλουν να συνεχίσουν…

7 μήνες ago

Ευρωπαϊκό Κύπελλο: 14 μετάλλια για την Εθνική Ομάδα (2-8-4)

20 Φεβρουαρίου 2024 11:37 Φορτωμένη μετάλλια επιστρέφει η Ελληνική αποστολή από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο…

7 μήνες ago

ΑΑΔΕ – myDATA: Σε λειτουργία από σήμερα νέες εκδόσεις για το myDATA και το timologio

Οι προσθήκες στις νέες εκδόσεις είναι αποτέλεσμα της διαρκούς συνεργασίας της ΑΑΔΕ με τους φορείς…

7 μήνες ago

Απολογείται ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Κρήτη: Ο 39χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα στο Σάββατο, ο οποίος του άσκησε διώξεις…

7 μήνες ago

Θλίψη: Πέθανε ο Αντρέας Μπρέμε

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Αντρέας Μπρέμε, έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα στα…

7 μήνες ago