Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης – Την είχαν κρύψει μέσα σε μπανάνες!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 100 κιλά κοκαΐνης – Την είχαν κρύψει μέσα σε μπανάνες! | Pressing.gr Το εμπορευματοκιβώτιο είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής 

Σε νέα κατάσχεση μεγαλης ποσότητας κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά προχώρησαν χθες στελέχη του ΣΔΟΕ και του Γ Τελωνείου σε συνεργασία με αστυνομικούς.

Συμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν 90 πακέτα με συνολικά 100 κιλά κοκαΐνης. Οπως έγινε γνωστό χθες τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στα τοιχώματα κοντέινερ που ήταν φορτωμένο με μπανάνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το εμπορευματοκιβώτιο είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής με τελικό προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά.

Πως εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά

Αρχικά τα πακέτα με την κοκαΐνη δεν εντοπίστηκαν στο σύστημα x – ray του τελωνείου, ωστοσο τα έμπειρα στελεχη του ΣΔΟΕ και του Γ Τελωνείου κατάφεραν να βρουν την τεράστια ποσότητα. Σημειωνεται πως στις 3 Φεβρουαρίου το ΣΔΟΕ με τη συνδρομή του Τελωνείου είχε κατασχέσει 34 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες και πάλι από το Εκουαδόρ. Τότε προορισμός του φορτίου ήταν η Τουρκία.

Χωρίς Αποτέλεσμα

View All Result

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2020 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου. Συμφωνώ

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη για βιασμό το 2018

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη για βιασμό το 2018

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για την αποχή της από την τηλεόραση

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για την αποχή της από την τηλεόραση