Ο Τσαβλής θα κινηθεί δικαστικά για το σκάνδαλο με τους εκτός λίστας εμβολιασμούς

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Να κινηθεί δικαστικά «ώστε όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη», γνωστοποίησε ο πνευμονολόγος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση «συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική».

«Οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες» αναφέρει ο κ Τσαβλής εκφράζοντας την πεποίθηση «πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση».

Υπενθυμίζουμε ότι στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- κάλεσε τον κ. Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας τους ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, «όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση» του κεντρικού δήμου της πόλης.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας GRTimes.gr ανέφεραν ότι η παραπάνω εξέλιξη συνδέεται με την με την υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα και τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού -εκτός σειράς- που φέρονται να έγιναν εκεί.

Ο Δρόσος Τσαβλής είναι γιατρός εκεί, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν ότι εμβολιάστηκαν άτομα από το στενό του περιβάλλον, ενώ στο ίδιο ίδρυμα φέρεται να εμβολιάστηκε και η κα Ακριτίδου, η κόρη της οποίας είναι γιατρός στο ίδρυμα.

Γιατί οι άντρες κάνουν πρόταση γάμου γονατιστοί;

Γιατί οι άντρες κάνουν πρόταση γάμου γονατιστοί;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Της έκλεψαν τη τσάντα, την ξυλοφόρτωσαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο