«Ντου» από παντού κατά του Λιγνάδη! Ακρίτα: «Διέφυγε στο εξωτερικό για να γλιτώσει το αυτόφωρο». Αφίσες του «Ρουβίκωνα» στην Αθήνα: «Σίχαμα, θα πληρώσεις!»…

Στη διάψευση της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες και θέλει τον Δημήτρη Λιγνάδη να έχει διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει το αυτόφωρο προχώρησε με επίσημη δήλωσή του, ο ίδιος ο τέως πλέον Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, απάντησε με γέλια στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ότι έχει φύγει από την Ελλάδα:“Έχω μέρες να γελάσω. Ποιο εξωτερικό; Δεν έχω φύγει και δεν έχω λόγο να φύγω. Παραμένω στην Αθήνα, στο σπίτι μου. Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Δεν έχω λόγο να φύγω”. 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ηθοποιού Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε σχετικά: “Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει ο κύριος Λιγνάδης”, για να προσθέσει: “Δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει φύγει από την Αθήνα, δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να το κάνει, ούτε νομικός, ούτε ηθικός”.

Τον έκανε «ρόμπα» σε όλη την Αθήνα

Μετά την ανάρτηση του αρχηγού του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, που ανέφερε ότι «επειδή έχει άκρες, βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο να μην κινηθούν νομικά εναντίον του», μέλη της αναρχικής γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με αφίσες, στις οποίες απεικονίζεται ο προσφάτως παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα τον αποκαλούν «σίχαμα», προειδοποιώντας τον πως «θα πληρώσει για όλα».

Σχολιάζοντας τις αφίσες, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας, που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

Επανέλαβε επίσης τις χθεσινές του δηλώσεις ότι δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε και στην παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο.

Βεβαίωση μετακίνησης εργαζομένων: Τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Βεβαίωση μετακίνησης εργαζομένων: Τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Χαϊκάλης: Θα απαντήσω σκληρά σε όσους με ψεύδη θέλουν να με πλήξουν

Χαϊκάλης: Θα απαντήσω σκληρά σε όσους με ψεύδη θέλουν να με πλήξουν