Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝίκος Ξυδάκης: «Είμαι επιφυλακτικός για τον Στέφανο Κασσελάκη»

Νίκος Ξυδάκης: «Είμαι επιφυλακτικός για τον Στέφανο Κασσελάκη»

«Ο κρατικός μηχανισμός φάνηκε ανήμπορος να επέμβει εγκαίρως. Το κράτος είναι ανέτοιμο, η κυβέρνηση υποτίμησε τα πάντα», σημείωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις φυσικές καταστροφές από τις κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα μας, ενώ, αναφέρθηκε και στον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος έχει μία νέα φιλοσοφία, μένει να φανεί αν σημαίνει και νέα πολιτική. Αυτό αφορά συνολικά τα πολιτικά πράγματα μέσα στη Δημοκρατία. Είμαι επιφυλακτικός με την υπερίσχυση της επικοινωνίας έναντι της πολιτικής ουσίας. Σε μερικές εβδομάδες, θα έχουμε μερικά δείγματα γραφής», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος, Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο τρόπος που δούλεψε επικοινωνιακά ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ίδιος με του Κυριάκου Μητσοτάκη»

«Ο τρόπος με τον οποίο δούλεψε επικοινωνιακά ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ίδιος με του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το 2016, με την περίφημη ομάδα Greenberg και την επικοινωνιακή “καταιγίδα” με την οποία τον υποστήριξαν όλα τα μέσα», συμπλήρωσε.

«Ο κρατικός μηχανισμός φάνηκε ανήμπορος να επέμβει εγκαίρως. Το κράτος είναι ανέτοιμο, η κυβέρνηση υποτίμησε τα πάντα και ζούμε από», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης σχετικά με τις κακοκαιρίες που έπληξαν τη χώρα μας.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular