Νεαρή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έπεσε θύμα ληστών: «Με έδεσαν και με χτύπησαν μπροστά στο 2 ετών παιδί μου»

Βίωσε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της η δημοσιογράφος. Ένας ληστής της επιτέθηκε και τη χτύπησε άσχημα. Το συμβάν έγινε μάλιστα μπροστά στο παιδί της το οποίο έντρομο έβλεπε όλα όσα συνέβαιναν μπροστά στα αθώα μάτια του.

Δραματικές στιγμές βίωσε  η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη προχθές το βράδυ. Μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά και έβαζε για ύπνο το παιδί της όταν ξαφνικά εισέβαλε στο σπίτι ένας ληστής.

Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” την στιγμή που έβαζε το μόλις 25 μηνών παιδί της για ύπνο άκουσε έναν θόρυβο, έλεγξε το σπίτι, εντούτοις αρχικά δεν αντιλήφθηκε κάτι. Ωστόσο, λίγο πιο μετά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο μέσα στο σαλόνι.

Ο άνδρας της επιτέθηκε, τη χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και ενώ ήταν αιμόφυρτη στο πάτωμα την έδεσε με ένα σεντόνι φιμώνοντάς την παράλληλα με μια μονωτική ταινία.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού της. Εκείνη όπως περιέγραψε προσπαθούσε να πει στο παιδί ότι είναι ένα παιχνίδι, όμως ο ληστής συνέχισε να τη χτυπά και να την απειλεί ζητώντας της χρήματα.Μόλις την ακινητοποίησε αναστάτωσε όλο το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Κατόπιν, έφυγε και εκείνη, όπως περιέγραψε κατάφερε ύστερα από σχεδόν δυο ώρες, στις 11 τη νύχτα να συρθεί ως τον διάδρομο και αφού έβγαλε τη μονωτική από το στόμα κάλεσε σε βοήθεια.

Ένας γείτονας που την άκουσε κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί την βρήκαν δεμένη μέσα στα αίματα.
Η γυναίκα δηλώνει σοκαρισμένη, ακόμη, λέει, δεν έχει συνέλθει και τονίζει πως όλα έγιναν μπροστά στα αθώα μάτια ενός παιδιού μόλις 25 μηνών.

Δείτε την εξομολόγηση της νεαρής δημοσιογράφου στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πέφτουν οι υπογραφές: Αύξηση μισθού από 586 σε 800 ευρώ

16χρονη έγκυος μολύνθηκε από τατουάζ στο στήθος, απέβαλε κι έμεινε παράλυτη