Νέα μέτρα: Αφού άνοιξαν τα ΠΑΝΤΑ τώρα απειλούν με ΟΛΙΚΟ Lockdown

Νέα μέτρα,νέα μέτρα,νέα μέτρα αττική,νέα μέτρα θεσσαλονίκη,νέα μέτρα για κορονοιο,νέα μέτρα πατρα,νέα μέτρα σήμερα,νέα μέτρα αθηνα,νέα μέτρα απαγόρευση κυκλοφορίασ,νέα μέτρα lockdown,νέα μέτρα από δευτέρα
Νέα μέτρα: Αφού άνοιξαν τα ΠΑΝΤΑ τώρα απειλούν με ΟΛΙΚΟ Lockdown

Καινούργια επεισόδια στο σήριαλ νέα μέτρα, με το πολυεργαλείο της κυβέρνησης Άδωνι Γεωργιάδη, να καθιερώνει πλέον και επίσημα σύστημα ακορντεόν με τον ίδιο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ολικό Lockdown.

Μετά τα νέα μέτρα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν για μια ακόμα φορά την οικονομία της χώρας και φυσικά την τσέπη του Έλληνα, χωρίς να παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο για την πραγματική καταπολέμηση της επιδημίας και όχι πανδημίας του κορονοϊού, ειδικοί και κυβέρνηση σε ένα κρεσέντο παραλογισμού ανοίγουν τα Γυμνάσια, την ώρα που τα Δημοτικά κλείνουν το ένα πίσω απο το άλλο και επαναφέρουν νέες ελληνικές λέξεις click away και click in shop για την αγορά.

Τα σχολεία ανοίγουν με τα κρούσματα να είναι σε χειρότερη κατάσταση απο την ημέρα που τα έκλεισαν τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στα νοσοκομεία δεν έχει γίνει καμία απολύτως αλλαγή για να ενισχυθεί ο τομέας της υγείας.

Την ίδια ώρα τα λεωφορεία παραμένουν γεμάτα, τα voucher για τα laptop και τα tablet, της κυρίας Κεραμέως, μεταφέρονται για το τέλος Φλεβάρη και βλέπουμε …. και άμα θα προσθέσουμε εμείς.

Άδωνις: «Μόνο “ακορντεόν” θα είναι τα μέτρα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται θα είναι τύπου ακορντεόν, δηλαδή αναλόγως των επιδημιολογικών δεδομένων.

«Μόνο ακορντεόν θα είναι τα μέτρα που λαμβάνονται, όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη δεν έχει καταλάβει τι είναι η πανδημία.

Σταθερότητα δεν μπορεί να υπάρχει. Κάποτε θα έχουμε αυστηρότερα και κάποτε χαλαρότερα μέτρα. Αυτό θα πάει για όσο χρειαστεί, όσο υπάρχει κίνδυνος θανάτων θα πηγαίνουμε ακορντεόν. Υπάρχει χώρα που δεν έχει ακορντεόν αποφάσεις;

Oι νέοι κανόνες έχουν ως στόχο να υπάρχει λιγότερος συνωστισμός στους δρόμους.

Δεν μας ενδιαφέρει η κίνηση στους δρόμους με τα αυτοκίνητα, μας ενδιαφέρουν οι πεζοί στους δρόμους.

Η απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο ήταν απολύτως σωστή», σημειώνοντας πως «σε όλη την Aττική είχαμε αύξηση που ξεπερνά το 57% σε σχέση με το περασμένο έτος μέσα σε 12 μέρες.

Είναι μια πολύ σημαντική ανάσα, προλαβαίνουν να ξεστοκάρουν και τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα»

Γιώργος Κιμούλης

Γιώργος Κιμούλης: Γιατί διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

«Φάρμα»: Τζούλια Νόβα και Θανάσης Πάτρας ετοιμάζονται να γίνουν αγρότες! Θα λιώσουμε στο γέλιο

«Φάρμα»: Τζούλια Νόβα και Θανάσης Πάτρας ετοιμάζονται να γίνουν αγρότες! Θα λιώσουμε στο γέλιο