Μπουλντόγκ δάγκωσε τα γεννητικά όργανα παιδoφιλου όταν εκείνος προσπάθησε να βιάσει δύο κoριτσάκια

Mπουλντόγκ δάγκωσε τα γενετικά όργανα παiδόφιλου όταν αυτός προσπάθησε να βιάσει δύο κοριτσάκια στον ύπνο τους.

Ένας παiδεραστής έμεινε με τραυματισμούς που του «άλλαξαν τη ζωή», αφού αναρριχήθηκε μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου δύο μικρών παιδιών, όπου και τον υποδέχτηκε το μπουλντόγκ της οικογένειας, που του δάγκωσε και του έκοψε το πέος.

Ο 52 χρονος Randle James από το Saline County, Arkansas, ανέβηκε στο παράθυρο του πρώτου ορόφου του μικρού οικογενειακού σπιτιού στο δωμάτιο όπου οι δύο νεαρές αδελφές κοιμόντουσαν. Μετά την αναρρίχηση στο δωμάτιο των αδελφών 3 και 6 ετών, ο James βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν το Pitt Pull Terrier της οικογένειας πήδηξε πάνω του ώστε να αμυνθεί και να προστατέψει τα κοριτσάκια. Ο σκύλος έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή και τα καταβρόχθησε.

Οι γονείς των παιδιών κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών στην αναφορά του στην αστυνομία, ο δράστης πονούσε τόσο πολύ που δεν προσπάθησε καν να ξεφύγει. Ο διαστραμμένος άντρας έσπευσε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί φρόντισαν τις πληγές του, αλλά δήλωσαν ότι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα γεννητικά του όργανα αφού τα είχε καταπιεί το εξαγριωμένο σκυλί.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Φωτιά και Λάβρα οι Κόρες του Stallone. Φόρεσαν τα Κορδόνια τους… [Εικόνες]

Η τραγική ιστορία πίσω από την πιο διάσημη τηλεοπτική «Νταντά»