Μου @pεσε να βλέπω τη yυvαίκα μοu να πnδιέται σε παpτοuζα.

Με την Κέλλυ, δύσκολα έχανα το ερωτικό μου ενδιαφέρον για αυτή. Αυτή τη καύλα που ένιωθα. Πάντα έκανε κάτι ή γινόταν κάτι, με το οποίο με κρατούσε συνέχεια καυλωμένο. Ακόμα και τις περιόδους που χάναμε την ερωτική μας επαφή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και εξάντλησης. Η φλόγα δεν έσβηνε ποτέ.

Όπως έχω πει και σε προηγούμενες ιστορίες μου και αν δεν το είπα, σίγουρα το άφησα να εννοηθεί, μ’ αρέσει την Κέλλυ να τη μοιράζομαι. Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά γουστάρω τρελά και καυλώνω, εκτός από εμένα, να ξέρω ότι την πηδάει κι άλλος. Είτε να βλέπω είτε όχι. Της το έχω πει, της το λέω σε κάθε ευκαιρία, χωρίς να την πιέζω να το κάνει. Ας πηδηχτεί όποτε θέλει, αρκεί να το ξέρω. Ακόμα και το πονηρό και σέξι παιχνίδι που μπορεί να κάνει, ακόμα και αυτό με καυλώνει.

Να μην σας κουράζω, όμως, με αυτά τα γενικά και τις φιλοσοφίες της ερωτικής μου ζωής. Ας αρχίσω σιγά-σιγά να σας βάζω στο κλίμα, να αρχίσω σιγά-σιγά να αφηγούμαι το γαμήσι που έκανε η Κέλλυ στην Ιταλία, με δύο Ιταλούς, και εμένα ως θεατή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αλhθιvn ιστοpiα.Μετα το μπαp έκαvα παpτοuζα στο ταξί.vid

Aλnθιvn Eξομολόynσn. Μου @pεσε να βλέπω τη yυvαίκα μοu να πnδιέται σε παpτοuζα