Μας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ! 9 Μήνες νόμιζε ότι κυοφορούσε τρίδυμα. Την ώρα της γέννας, παθαίνει το ΣΟΚ της ζωής της…

Λίγο πριν τα 42α γενέθλια της, στις 28 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Kimberly Fugate ετοιμάζεται για τον τοκετό. Και αν αυτό δεν είναι σοκαριστικό αρκετά, η Kimberly δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος όταν ήταν ήδη 13 εβδομάδων.

Τα νέα ότι κυοφορούσε τρίδυμα ήταν ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα! Με τον λίγο μόνο χρόνο που είχαν για να ετοιμάσουν το έδαφος για τα τρίδυμα, αυτή και ο άντρας της, Craig δυσκολεύτηκαν πολύ να αντιμετωπίσουν αυτό που συνέβη στο δωμάτιο τοκετού!

«Όλα μοιάζουν εντυπωσιακά όταν σκέφτεσαι πόσες αλλαγές θα πρέπει ακόμα να γίνουν,»η Fugate είπε στον κόσμο γύρω της.»Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»Μερικές φορές οι εγκυμοσύνες μπορεί να μεταβούν από συνηθισμένες σε συγκλονιστικές μέσα σε μία μόνο στιγμή.Παρακολουθήστε πως η ζωή της Kimberly άλλαξε μέσα σε μια στιγμή.

Το 2013, η Kimberly Fugate έμεινε έγκυος λίγο πριν κλείσει τα 42 της χρόνια. Η μητέρα που είχε ήδη μία 10-χρονη κόρη, την Katelyn, περίμενε τρίδυμα — και τι τρίδυμα! Η γυναίκα έμεινε έγκυος τελείως φυσιολογικά, χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση. Αυτό και αν είναι ανήκουστο.

Αμέσως μετά την γέννα τριών πανομοιότυπων κοριτσιών, οι γιατροί της είπαν ότι βρισκόταν και άλλο ένα εκεί μέσα.

«Έβγαλαν τα τρία μωράκια και είπαν, “Και άλλα πόδια,¨ανέφερε η Kimberly στο CNN. «Και είπα, ΄Όχι!” Ήταν ένα απίστευτο σοκ.»

Η Kimberly και ο Craig δημιούργησαν 4 πανομοιότυπα τετράδυμα κορίτσια. Τα ονόματα τους κατά χρονολογική σειρά είναι: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, and Kelsey Roxanne.

Οι πιθανότητες να πιάσει κανείς αυθόρμητα και με φυσιολογικό τρόπο τετράδυμα είναι μία στις 729.000. Η πιθανότητα όμως να είναι και πανομοιότυπα είναι μία στα 13 εκατομμύρια!

Πηγή


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Συνέχεια άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Κρίσεις θυμού (tantrums) στα παιδιά: Πώς να τις αντιμετωπίσετε

Σκεφτείτε σοβαρά αν θα τα ξαναφάτε: Τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα