Λύγισε απο Το Χτύπημα της Μοίρας…Δραματικές ώρες για τον Ταγίπ Ερντογάν!

Ποια η τραγική απώλεια για τον Ταγίπ Ερντογάν;


Πέθανε στα 80 του ο Ερντογάν Ντεμιρορέν ο άνθρωπος που έλεγχε όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας με την άδεια του Σουλτάνου.

Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον Ερντογάν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν είχε στην κατοχή του ΜΜ…


Ποια η τραγική απώλεια για τον Ταγίπ Ερντογάν;

Πέθανε στα 80 του ο Ερντογάν Ντεμιρορέν ο άνθρωπος που έλεγχε όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας με την άδεια του Σουλτάνου.

Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον Ερντογάν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν είχε στην κατοχή του ΜΜΕ όπως το CNN Turk, την Hürriyet, την Posta, την Milliyet και την Vatan.

Βαρύ πλήγμα για τον Ταγίπ Ερντογάν. Πέθανε ένας από τους πιο στενούς του φίλους και συμμάχους ο πανίσχυρος επιχειρηματίας Ερντογάν Ντεμιρορέν.

Ο Ντεμιρορέν πέθανε σε ηλικία 80 ετών και πρόσφατα είχε εξαγοράσει τον όμιλο Dogan έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο άνθρωπος αυτό είχε μια ολόκληρη αυτοκρατορία και επι της ουσίας έλεγχε τα πιο σημαντικά ΜΜΕ της Τουρκίας!

Ο ιδιοκτήτης της Demirören Media Group, Ερντογάν Ντεμιρορέν, ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Τουρκίας και η οικογένειά του κατέχει μεταξύ άλλων την ενεργειακή εταιρεία «Milangaz» και το εμπορικό κέντρο «Demirören İstiklal» στην Κωνσταντινούπολη. Τον Μάιο του 2011 είχε αγοράσει από τον όμιλο Doğan τις εφημερίδες Milliyet και Vatan.

Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1938, ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Ο γιός του, Γιλντιρίμ Ντεμιρόρεν, υπήρξε πρόεδρος της Μπεσίκτας και πλέον είναι πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας από τις 31/05/2018 στην εντατική του νοσοκομείου Florence Nightingale στην Κωνσταντινούπολη.

Η σχέση του Ερντογάν Ντεμιρορέν, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, πέρασε από… σαράντα κύματα. Όπως αποκαλύφθηκε από τις τηλεφωνικές υποκλοπές, την περίοδο 2013-2014, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφωνούσε στον Ντεμιρορέν και του έκανε παρατηρήσεις για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του, Milliyet και Vatan. Ο Ντεμιρορέν έκλαιγε και του ζητούσε συγχώρεση.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 ο Τούρκος πρόεδρος είχε ρίξει πρόστιμο 5 δισεκατομμύρια δολάρια στον όμιλο Dogan για παράνομο εμπόριο πετρελαίου.

Ο όμιλος Dogan

Στον όμιλο Dogan ανήκουν τα εξής μέσα ενημέρωσης: Kanal D, CNN Türk, TV2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Magazine, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Magazine Marketing and Planning (DPP).

Οι εταιρείες του ομίλου Demirören

Enerji

Milangaz

Oto Milangaz

Moil

Sanayi

Demirören Ağır Metal

Parsat Piston

MS Motor Servis

D-Mermer

Turizm

Kemer Country

Kemer Country Club

Kemer Country Hotel

Konut Projesi Yatırımları

Lidya Flats

Seyhan Park Evleri

AVM İşletmeciliği

Demirören İstiklal

Liman İşletmeciliği

Zeyport

Dolfen İskelesi

İnşaat

Lidya Yapı

Medya

Εφημερίδα Milliyet

Εφημερίδα Vatan

Milliyet.com.tr

Gazetevatan.com

Milliyet İnternet TV

Skorer.com

Uzmanpara

PembeNar

E-Ticaret

Milliyetemlak.com

Eğitim

Ata Eğitim Kurumları

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Power of love: Χώρισε η Εύα με τον Κυριάκο! Χαμός Και Κλάματα στο Σπίτι!

Αποκάλυψη σοκ για Αλέξανδρο Ωνάση: «Ήταν δολοφονία και τον σκότωσε η…»