Λιγνάδης: Κατασχέθηκαν από το υπόγειο της πολυκατοικίας του οι επιστολές πάθους και άλλο υλικό που του ανήκε

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Οι επιστολές πάθους που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και υπήρχαν σε ένα  κοινόχρηστο αποθηκευτικό χώρο στην πολυκατοικία που διέμενε ο ηθοποιός στο Μεταξουργείο, ήρθαν στο φως σήμερα από την εφημερίδα “Μπαμ” 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το υλικό που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα δεν είχε εντοπιστεί από την αστυνομία στη διάρκεια της έρευνας που έγινε πριν λίγες μέρες στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Στην εφημερίδα, το επίμαχο υλικό, εστάλη στα γραφεία της εφημερίδας μέσα σε ένα λευκό φάκελο. Την Κυριακή το πρωί ο εκδότης της εφημερίδας Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας το Έλα Χαμογέλα, αποκάλυψε ότι μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον αρμόδιο εισαγγελέα, το υλικό αυτό του Λιγνάδη, κατασχέθηκε από τις αρχές.

“Δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου και με τη δημοσιογραφική ομάδα. Στο δεύτερο υπόγειο που δεν είχε εντοπιστεί, φέρεται να υπάρχουν κασέτες και χιλιάδες ερωτικές επιστολές. Χθες ακαριαία, έκαναν έφοδο στο σπίτι του νέου Λιγνάδη και κατάφεραν να κατασχέσουν τις κούτες και το μπαούλο με το υλικό” αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή

Δες το βίντεο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Ενοριακή Συντροφιά του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου με το #κανείς_μόνος δίπλα στους σεισμόπληκτους

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Αποκαλυπτική Μιμή Ντενίση: «Ήξερα ότι ο ένας νευριάζει πολύ, ο άλλος είναι κυκλοθυμικός και ο άλλος γυναικάς»