Λένα Μαντά: Κουράστηκα με τους τοξικούς. Εγώ έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες

Λένα Μαντά: Κουράστηκα με τους τοξικούς. Εγώ έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Λένα Μαντά αποκαλύπτοντας πόσο επηρέασε την καθημερινότητά της η περίοδος της καραντίνας που βιώνουμε όλοι.

Η συγγραφέας αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στους τοξικούς ανθρώπους, τονίζοντας ότι την έχει κουράσει ιδιαίτερα η στάση κάποιων χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι ασκούν κακή κριτική και σχολιάζουν αρνητικά πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

«Φοβάμαι πολύ τον κορονοϊό. Πέρασα δύσκολα λόγω του φόβου μου για τον Γιώργο που έχει ΧΑΠ. Ο ρυθμός της ζωής μου με τον κορονοϊό δεν ανατράπηκε ιδιαίτερα γιατί είμαι σπιτόγατα. Το σούπερ μάρκετ είναι η εβδομαδιαία μου έξοδος, φτιάχνω μαλλί και βάφομαι για να πάω.

Κάποια στιγμή έπεσε ένα “σεντόνι” και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Τα “ημερολόγια της καραντίνας” βγήκαν αυθόρμητα. Μου έγραψαν “πήγαινε σε μια ογκολογική κλινική να δεις τι γίνεται” όταν γκρίνιαξα για κάτι.

Εγώ όμως έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες. Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο, το κάνουν γιαταγάνι και όποιον πάρει ο χάρος. Πέρασα ένα διάστημα που ένιωθα άδεια. Χρωστάω στη μητέρα μου αυτό που έγινα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ε. Λιακούλη: « Ειδική μοριοδότηση στις πανελλαδικές, για τους μαθητές των σεισμόπληκτων περιοχών»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Λύθηκε η κρίση με την Αίγυπτο – Το Κάιρο «αφαίρεσε» το επίμαχο οικόπεδο