Λάρισα: Μαζεύουν τα… ορφανά οχήματα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ξεκίνησε η «επιχείρηση σκούπα» των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται στη Λάρισα, από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία Λάρισας και πιστοποιημένη ιδιωτική εταιρεία, που αναλαμβάνει τη μεταφορά και την καταστροφή τους.

Ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, είναι μεγάλος στην πόλη και σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες για τον εντοπισμό τους, τα περισσότερα δεν έχουν πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία πολλά χρόνια.

Μεταξύ αυτών είναι παλιά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’70, αλλά και νεότερα, οι ιδιοκτήτες των οποίων είτε έχουν παραδώσει τις πινακίδες, είτε τα διατηρούν επί χρόνια με τις πινακίδες μπροστά στο σπίτι τους ή σε κάποιον άλλο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς να τα χρησιμοποιούν.

Μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκαν και περιπτώσεις ιδιοκτητών, οι οποίοι έχουν τα αυτοκίνητά τους σε ακινησία μεν, αλλά είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί τους και ασχέτως αν έχουν φθορές ή υπολειτουργούν, αυτοί δεν θέλουν να τα αποχωριστούν και επιλέγουν να τα διατηρούν πληρώνοντας κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας.

Πηγή: εφ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το άρθρο Λάρισα: Μαζεύουν τα… ορφανά οχήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Pressing.gr.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

«Δεν σας βλέπει καν γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα» – Η ανάρτηση του γιου του Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη (φωτο)

Ρένος Ρώττας μαθητής του Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

Ρένος Ρώττας μαθητής του Λιγνάδη: Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά