Λαμία: Ήσασταν στην πλ.Ελευθερίας το πρωί του Σαββάτου; Δείτε τι συνέβη και έμειναν όλοι… άφωνοι!

Πρωινό Σαββάτου στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης και όσοι βρέθηκαν έμειναν άφωνοι από αυτό που έβλεπαν και άκουγαν! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μια ανοιξιάτικη, αν και λίγο συννεφιασμένη μέρα.  Τα café της πλατείας Ελευθερίας γεμίζουν σιγά – σιγά με κόσμο που έχει βγει για τα ψώνια του, τον καφέ του, τη βόλτα με τα παιδιά του.

Μια κοπέλα, κρατώντας αγκαλιά ένα αρμόνιο, προχωράει στη μέση της πλατείας, κάθεται κάτω και αρχίζει να χτυπάει στα πλήκτρα μια μελωδία που μας φαίνεται γνωστή.  Σε λίγο 4 παιδιά ανεβαίνουν στο κιόσκι και ακολουθούν με τα φωνητικά τους τη μελωδία του αρμόνιου ενώ από διάφορα σημεία της πλατείας εμφανίζονται, σε τριάδες, πολλά παιδιά που συγκεντρώνονται κι αυτά στο κέντρο της.  Λίγο αργότερα, δύο παιδιά με Cajon και ηλεκτρική κιθάρα συμπληρώνουν το σύνολο ενώ οι περισσότεροι ήδη έχουμε καταλάβει πως ακούμε το Bohemian Rhapsody των Queen.

Ήταν η χορωδία AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, με μαέστρο τη Μάιρα Παπαποστόλου που αποφάσισαν να μας χαρίσουν αυτή τη μικρή, μελωδική έκπληξη μέσω αυτού του Flash Mob, όπως λέγεται, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε πολλές πόλεις παγκοσμίως.  Τα 10 λεπτά περίπου που κράτησε η εκτέλεση του τραγουδιού ήταν αρκετά για να μας αλλάξουν τη διάθεση και να νιώσουμε την ίδια την αύρα της πόλης να αλλάζει.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε γύρω από τα παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν θερμά, ασχέτως αν το τραγούδι ανήκε ή όχι στα ακούσματά τους, καθώς η «δυνατή» ερμηνεία των παιδιών, μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε από συγκίνηση.

Μπράβο στο Μουσικό Σχολείο της πόλης μας για άλλη μία φορά, για την ωραία του πρωτοβουλία, ανυπομονούμε για την επόμενη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Καθηγήτρια κατηγορείται ότι έχει σχέση με 17χρονη μαθήτριά της από τότε που φωτογραφίες και μηνύματά τους διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Προσοχή:Ψαχτείτε με τις γυναίκες σας όταν κάνουν αυτά τα κόλπα στο κpεβάτι τότε σίγουρα σας απατούν.