Κρήτη: Απίστευτο περιστατικό σε γάμο. Παρέδωσε την νύφη και…όλοι έμειναν κάγκελο!

Τι συνέβη σε έναν γάμο στην Κρήτη;

Σίγουρα είναι ο γάμος της χρονιάς – Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ποιος συνόδευσε στην εκκλησία τη νύφη στην Κρήτη.

Το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου Κρήτης επέλεξε ένα ζεύγος Σουηδών για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Ο γάμος έγινε θέμα συζήτησης, καθώς ένα απίστευτο περιστατικό έμελλε να κάνει τους προσκεκλημένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, από προηγούμενους γάμους τους, που έδειχναν αρκετά χαρούμενα για το γεγονός.

Έκαναν μια χαρούμενη γιορτή τραγουδώντας και διασκεδάζοντας.

Κι ύστερα ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη βίλα, που είχε ενοικιάσει το ζεύγος, για την τελετή.

Κι όταν όλα ήταν έτοιμα, έφτασε η νύφη με έναν κύριο να την κρατάει από το μπράτσο και να την παραδίδει στον νέο της σύζυγο. Δεν την παρέδωσε ούτε ο πατέρας της, ούτε ο αδελφός της, ούτε κάποιος άλλος συγγενής της.

Την παρέδωσε στον γαμπρό δίνοντας τις κατάλληλες ευχές και συμβουλές, ο πρώην σύζυγός της, αναφέρει το rethnea.gr.

«Το είδαμε κι αυτό. Ο πρώην σύζυγος να παραδίνει την νύφη στο νέο της σύντροφο» σχολίαζαν με χιούμορ στην πλατεία του Πανόρμου οι κάτοικοι του χωριού.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Power of Love Μεγάλη Αποκάλυψη: Δεν Υπήρξε Ποτέ Σχέση; Δείτε ποιο Αγαπημένο Ζευγάρι Δεν Πρόλαβε να βγουν από το Σπίτι μετά τον Τελικό και… Χώρισε!

Τάκης Κολλιαδέλης, σοκαριστικές εξελίξεις: Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου. Δυστυχώς…