Κοτζιάς: Πώς ξεφτίλισε τον Κικίλια. Ατάκα προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο, έντονες αντιδράσεις και…

Πώς ο Νίκος Κοτζιάς ξεφτίλισε τον Βασίλη Κικίλια;Σε… καμία εκτίμηση δεν έχει τον Βασίλη Κικίλια ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη που έδωσε χθες βράδυ στην δημόσια τηλεόραση ο υπουργός Εξωτερικών.

 

 

Όταν ο δημοσιογράφος πήγε να του αναφέρει μία κατηγορία που είχε εξαπολύσει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ εναντίον του, ο Νίκος Κοτζιάς τον διέκοψε για να του υπενθυμίσει μια… ατυχή στιγμή του Βασίλη Κικίλια:

«Ο κ. Κικίλιας ποιος είναι; Ο άνθρωπος που μου έκανε ερώτηση για την ΑΟΖ στην οποία μπέρδεψε την επήρεια με την επιρροή;

Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από διπλωματία. Δεν ξέρει τι σημαίνει η επήρεια και τι η επιρροή …

Η επήρεια ΑΟΖ είναι διεθνής νομικός όρος δεν είναι δημοσκόπηση», επισήμανε με δηλητηριώδη τρόπο ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ «δεν έχει ιδέα από διπλωματία».

 

 

Αυτή η τοποθέτηση του Νίκου Κοτζιά προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις από την Νέα Δημοκρατία και από τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια.

Διαβάστε ποιο τρόπο βρήκε ο Βασίλης Κικίλιας για να ξεπεράσει την Τζένη Μπαλατσινού.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τα Είδαμε Όλα: Δείτε Την Σπυροπουλου Πριν και Μέτα Με Photoshop Και Θα πάθετε Πλάκα…!

Survivor ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Χάνουν την Ασυλια Και…! Αυτή η Ομάδα Κερδίζει Απόψε Και αυτο το Σκορ !