Κορωνο-πάρτι με δεκάδες νέους σε βίλα

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ένα Ιταλός και ένας Γάλλος επέλεξαν μια ροζ βίλα σε περιοχή της Λούτσας προκειμένου να διοργανώσουν ένα κορονο – πάρτι.

Το πάρτι γινόταν σε πολυτελή κατοικία που είχαν μισθώσει γι’ αυτόν το σκοπό δύο νεαροί αλλοδαποί, γαλλικής και ιταλικής υπηκοότητας και συμμετείχαν φοιτητές στην πλειοψηφία τους, του προγράμματος Εράσμους.

Όπως αποδείχτηκε, ένας Γάλλος και ένας Ιταλός είχαν νοικιάσει μια βίλα στην περιοχή της Λούτσας, κάλεσαν 75 άτομα και έκαναν πάρτι με τη μουσική στο διαπασών.

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ότι ένας γείτονας θα τους καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η ροζ βίλα ενοικιάζεται σε τουλάχιστον δύο γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες μίσθωσης ακινήτων, με την τιμή της να ξεκινά από τα 240 ευρώ την ημέρα.

Γείτονες ανέφεραν ότι στη θέα των περιπολικών αρκετοί ήταν οι νεαροί που πήδηξαν τη μάντρα από τη πίσω πλευρά της ροζ βίλας για να ξεφύγουν.

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διαφυγή των συμμετεχόντων στο πάρτι, όταν κάποιοι εξ αυτών έπεσαν πάνω σε σύρματα κοτετσιού, με αποτέλεσμα να ξηλώσουν μέρος αυτού και να φύγουν οι κότες.

Ένας μάλιστα από τους νεαρούς, με καταγωγή από τη Γαλλία, έχασε την προσωπική του κάρτα επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην προσπάθειά του να τρέξει για να μη συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Η Αστυνομία  ερεύνησε όλους τους χώρους της μονοκατοικίας για ναρκωτικά, χωρίς να εντοπιστεί κάτι. Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι ένας 28χρονος Ιταλός και ένας 20χρονος Γάλλος κατάφεραν εν μέσω lockdown να συγκεντρώσουν έναν τέτοιο αριθμό ατόμων για πάρτι.

Γείτονες είδαν να αποβιβάζονται ομάδες νεαρών (κυρίως από Ιταλία και Γαλλία) από αυτοκίνητα, μπροστά από τη βίλα, ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους είχαν μαζί τους τσάντες με αλκοολούχα ποτά.

Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες και πρόστιμα ύψους 3000 ευρώ στους διοργανωτές.

Εκτός Survivor ο Γιώργος Λιανός: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά

SMS 13032: Ετσι θα στέλνετε μήνυμα για ψώνια στα καταστήματα

SMS 13032: Ετσι θα στέλνετε μήνυμα για ψώνια στα καταστήματα