Λίγα λεπτά μετά την “αποστομωτική” απάντηση της Εύης Ιωαννίδου, οι ακόλουθοι της Κατερίνας Καινούριου, στα social media της, την ενημέρωσαν πως η παίκτρια αναφέρθηκε στο όνομα της, στην πρωινή εκπομπή του STAR, “Στη φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ”, με αποτέλεσμα το δημοσιογραφικό επιτελείο του “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ” να ψάξει το βίντεο και να προβάλλει το εν λόγω απόσπασμα.

Λίγα λεπτά, η Κατερίνα Καινούριου τόνισε τα εξής:Σιγά και τι έγινε; Και βγαίνει και δείχνει ταυτότητες για αυτό; Δηλαδή Εύη μου ηρέμησε λίγο. Δεν είπαμε και κάτι κακό. Τέτοιο κόμπλεξ βρε αγάπη μου επειδή σε είπαμε ότι είσαι 5 χρόνια μεγαλύτερη έτσι όπως σε είδαμε βαμμένη; Δεν χάθηκε ο κόσμος να βγαίνεις να δείχνεις τις ταυτότητες σου. Εγώ δεν είπα ότι την ξέρω προσωπικά.

Την έχω δει αρκετές φορές έξω. Από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς. Και πίστευα ότι είναι παραπάνω.

Επειδή ίσως την έχω δει και πολλά χρόνια εγώ. Επειδή άρχισα να βγαίνω στα 21 από το σπίτι, επειδή την βλέπω αρκετά χρόνια έξω, νόμιζα ότι η κοπέλα θα είναι λίγο πιο μεγάλη.

Δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις ρε καλή μου με την ταυτότητα. Είσαι τόσο ωραίο κορίτσι, τόσο νέο κορίτσι να κάθεσαι να δείχνεις την ταυτότητα σου. Είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου. Εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω τόσο νιώθω καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια εδώ