Κατέρρευσε η Αννιτα Πανια. Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο αγαπημένος της φίλος

Συνελήφθη στο Ντουμπάι ο άντρας «Κεν» γνωστος στην Ελλαδα απο τις συχνες εμφανισεις του στην εκπομπη της Αννιτας Πανια, γιατι δεν έμοιαζε καθόλου με τη φωτογραφια στο διαβατήριο του!

Ο 34χρονος Ροντρίγκο Άλβες, έχει μπει 42 φορές στο χειρουργείο και έχει ξοδέψει παραπάνω από 400.000 ευρώ, ώστε να γίνει ένας αληθινός «Κεν».

Όμως, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην Daily Mail, σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι για να παραστεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου, οι υπεύθυνοι στον έλεγχο διαβατηρίων τον σταμάτησαν και επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να βρουν ομοιότητα μεταξύ του ανθρώπου που είχαν μπροστά τους και της φωτογραφίας του διαβατηρίου του.

Ο Άλβες, που κατάγεται από την Βραζιλία, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο, δήλωσε πως είναι συνηθισμένος να τίθεται υπό κράτηση στα αεροδρόμια, αφού ταξιδεύει συχνά και πάντα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

 

 

 

Ο Άλβες, που κατάγεται από την Βραζιλία, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο, δήλωσε πως είναι συνηθισμένος να τίθεται υπό κράτηση στα αεροδρόμια, αφού ταξιδεύει συχνά και πάντα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Έτσι, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, χαλάρωσε και απόλαυσε το τσάι του μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με την φωτογραφία στο διαβατήριο.


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Συνέχεια άρθρου…

 

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τύφλα να ‘χει η Μαντάμ Σουσού! Δείτε πώς βγήκε βόλτα η Στεφανίδου την Κυριακή το πρωί

Κύμα 30 μέτρων «καταπίνει» πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα (βίντεο)