Καιγόταν ο τόπος και συνέχιζαν να εισπράττουν διόδια – Χρέωναν όσους έτρεχαν να σωθούν και δεν είχαν χρήματα

Από χθες μεσημέρι που η φωτιά στην Κινέτα πήρε έκταση και έφτασε στην Ολυμπία Οδό, την οποία διαπέρασε οι καταγγελίες πως τα διόδια εξακολουθούσαν να λειτουργούν έδιναν και έπαιρναν.Στο βωμό του κέρδους, οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού, αποφάσισαν να ΜΗΝ σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τον κόσμο ελεύθερα και γρήγορα να κινηθεί μακριά από τις φλόγες.

Εξακολουθούσαν να εισπράττουν όταν οι φλόγες ήταν στο οδόστρωμα, έχοντας ευθύνη για τον κίνδυνο, στον οποίο εξέθεταν τους οδηγούς, όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα με βάση τις νεώτερες καταγγελίες κόσμος εγκατέλειπε την Κινέτα, χωρίς να έχει χρήματα και στα διόδια αφού τους ζητούσαν το ποσό και δεν το είχαν, τον χρέωναν παίρνοντας τα στοιχεία τους

Νεότερη ενημέρωση:

Την αναστολή είσπραξης διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση με τη φωτιά που κατακαίει πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μέτρο θα ισχύσει αφού η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλοί κάτοικοι σπεύδουν στις περιοχές των πυρκαγιών, έτσι ώστε να βοηθήσουν συγγενείς και γνωστούς τους.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

ΣΟΚ: Φρίκη:13χρονο κορίτσι καιγόταν και πήδηξε από γκρεμό στη θάλασσα – Σκοτώθηκε ακαριαία – Θα έχουμε πάνω από 100 νεκρούς…

Ηλεκτρονική βάση με φωτογραφίες αναζήτησης αγνοούμενων από τις πυρκαγιές