Εpsilon : Αποκλειστικά εδώ οι τηλεοπτικές βoμβες !

Ποιους φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Epsilon;

Nέες συνεργασίες με γνωστούς δημοσιογράφους ετοιμάζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη Epsilon για το πρόγραμμα που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ενισχύει το ενημερωτικό του τμήμα προσθέτοντας στο δυναμικό του εγνωσμένης αξίας δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Secret ο πρώτος που επισκέφτηκε τα γραφεία του Epsilon ήταν ο Στράτος Μπαλής, μέχρι πρότινος διευθυντής ειδήσεων του ANT1.

O δημοσιογράφος συνομίλησε αρκετή ώρα με τον Διευθυντή Eιδήσεων και Ενημέρωσης του Epsilon, Δημήτρη Μιχαλέλη.

Θυμίζουμε ότι η σύζυγος του Στράτου Μπαλή, Χριστίνα Φραγκιά, έχει ήδη μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στο Epsilon TV.

Τον κ. Μιχαλέλη όμως συνάντησε πριν μερικές ημέρες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην διευθυντής σύνταξης του Mega αλλά και παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου του σταθμού, Βίκτωρ Βλαχογιάννης.

Σε προχωρημένες επαφές με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με το Secret, βρίσκεται και ο Μιχάλης Ιγνατίου προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο και τα καθήκοντα που τον καθιέρωσαν στο Mega, ως ανταποκριτή στην Ουάσινγκτον.
>
Παρότι δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες και κάτι επίσημο, οι φήμες θέλουν την Έλλη Στάη να προορίζεται για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Epsilon.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ένας Ιταλός που … κάνει θαύματα !

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Άντρας αρπάζει 6χρονο παιδί από μαγαζί με ηλεκτρονικά !