Η συνήθεια στο πρωινό που θα σας αλλάξει τη ζωή

Η συνήθεια στο πρωινό που θα σας αλλάξει τη ζωή

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν αρκετοί είναι να παραλείπουν το πρωινό για να μειώσουν τις ημερήσιες θερμίδες τους, και να χάσουν κιλά ή να διατηρήσουν τα κιλά τους.
Όμως η τροφοδότηση με ενέργεια του οργανισμού μας μετά από 8 ώρες ύπνου είναι απαραίτητη και έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.

Μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι αν προσθέσουμε πρωτεΐνη στο πρωινό μας θα καταφέρουμε να μειώσουμε τις θερμίδες που λαμβάνουμε μέσα στην υπόλοιπη ημέρα και να διατηρήσουμε το σύνολο των θερμίδων σε ένα επίπεδο που θα μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά και να χτίσουμε κορμί.

Τα οφέλη από τις πρωτεΐνες στο πρώτο μας γεύμα είναι πολλά, δείτε παρακάτω μερικά από αυτά:

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Η κατανάλωση ενός χορταστικού πρωινού βοηθάει τον οργανισμό μας να καίει θερμίδες μέσα στην ημέρα. Ειδικά η πρωτείνη στο πρωινό μεγιστοποιελι τις καύσεις του οργανισμού σας, ενισχύοντας τη μυϊκή σας μάζα.

Κρατάει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερά μέσα στην ημέρα
Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις δίαιτες με λίγες θερμίδες είναι ότι πέφτει το επίπεδο του σακχάρου μας και για αυτό έχουμε την έντονη επιθυμία για κάτι γλυκό η κάποιο σνάκ. Η πρωτεΐνη παρατηρήθηκε ότι διατηρεί το επίπεδο του σακχάρου μας σταθερό για περισσότερο από 8 ώρες.

Μειώνει το αίσθημα της πείνας
Πόσες φορές φάγατε κάτι γλυκό για πρωινό όπως κρουασάν ή κέικ ή μπισκότα και μετά από λίγο πεινούσατε; Αν προσθέσουμε πρωτεΐνη στο πρώτο μας γεύμα το αίσθημα του κορεσμού στον οργανισμό μας μένει για αρκετές ώρες και έτσι αποφεύγουμε πρόσθετες θερμίδες από διάφορα σνακ.

Πως θα προσθέσετε πρωτεΐνη στο πρωινό σας
Οι τροφές που θα εμπλουτίσουν το πρωινό σας με πρωτεΐνη είναι οι εξής:

Γιαούρτι
Κεφίρ
Ξηροί καρποί
Βρώμη
Αυγά
Μανιτάρια

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς “ψάρευε” τα θύματά του – Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες!

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Survivor spoiler: Σάλος με τον Σάκη Κατσούλη – Και δεύτερη παραβίαση κανονισμών – Κοντά στην αποβολή!