Η στιγμή που οδηγός παίρνει πρόστιμο 1.000 ευρώ – Το λάθος μπροστά στον τροχονόμο [Βίντεο]

Ο οδηγός παρανόμησε και το πλήρωσε. Το λάθος που έκανε στη Λαμία, ήταν μόνο η αρχή. Τα όσα ακολούθησαν καταγράφηκαν…

Σε έλεγχο της τροχαίας στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, έπεσε το πρωί ένας Λαμιώτης οδηγός την ώρα που προσπάθησε να περάσει μπροστά από την Εθνική Τράπεζα στην Καποδιστρίου για να ανέβει στο Πάρκο.

Σημειωτέον δεν επιτρέπεται -στην ανοδο- να χρησιμοποιούν το δρόμο Ι.Χ παρά μόνο φορτηγά, επαγγελματικά, ταξί και λεωφορεία. Για κακή του τύχη έπεσε «πάνω» στον τροχονόμο ο οποίος ρύθμιζε την κυκλοφορία εκείνη την ώρα και τον «μπλόκαρε» άμεσως. Ο αστυνομικός του είπε να γυρίσει στην άκρη, ζητώντας στον οδηγό να υποδείξει τα νόμιμα, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τροχονόμου όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ο οδηγός κινδυνεύει με πρόστιμο ακόμη και 1.000 ευρώ για τρεις παραβάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγεται να λέει ο τροχονόμος στο βίντεο, οι παράβασεις που έκανε ο οδηγός τιμωρούνται με 1.000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων. «700 και 300… 1000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων…» ακούγεται να λέει ο τροχονόμος που «μπλόκαρε» το Ι.Χ.

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο οδηγός -όντως- τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξανανέβει τον συγκεκριμένο δρόμο όπως προσπάθησε να κάνει το πρωί της Πέμπτης.

Ο έλεγχος του οδηγού από τροχονόμο

Πηγή: lamianow.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ο αριθμός επτά κρύβει κάτι ξεχωριστό αλλά και μυστήριο

Την αποκαλούσαν Μπριζίτ Μπαρντό του ελληνικού σινεμά που ήταν πιο ερε8ιστικn από τη Βουγιουκλάκη. Ποιά ήταν.