Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Praktiker Hellas υποδέχτηκε και ξενάγησε, περισσότερους από 12.000 επισκέπτες στο περίπτερο της

Η Praktiker Hellas υποδέχτηκε και ξενάγησε, περισσότερους από 12.000 επισκέπτες στο περίπτερο της

Για δεύτερη φορά η Praktiker Hellas συμμετείχε στην HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση  Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαζικής Εστίασης, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία της, που εκφράζεται μέσα από το μήνυμα “We mind your business”.

Για δεύτερη φορά η Praktiker Hellas συμμετείχε στην HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση Φιλοξενίας, Τουρισμού και Μαζικής Εστίασης, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία της, που εκφράζεται μέσα από το μήνυμα “We mind your business”.

H ομάδα Praktiker Business βρέθηκε από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό υπνοδωματίων, μπάνιων, βεράντας και κήπου, αλλά και εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους 20 εξειδικευμένους Β2Β συμβούλους της Praktiker, να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις και να σχεδιάσουν μαζί λύσεις ανακαίνισης και διακόσμησης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να επεξεργαστούν επώνυμα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα που μπορούν να βρουν στα καταστήματα της Praktiker, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες της Praktiker (kipos & interior experts).

Επιλέγοντας την Praktiker Hellas, οι επαγγελματίες επιλέγουν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη της επιχείρησής τους καθώς αποτελεί έναν “all inclusive” προορισμό και ένα One Stop Shop, που θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου από την αρχή μέχρι το τέλος την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular