Η Νίκη Βόλου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Η Νίκη Βόλου καλεί τους οπαδούς της να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Νίκης Βόλου διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, στηρίζει εμπράκτως τους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς των προηγούμενων ημερών και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, και όχι μόνο, να ανταποκριθεί στην προσπάθειά μας για συλλογή ειδών κι αγαθών, τα οποία θα παραδοθούν στους σεισμόπληκτους του Νομού Λάρισας.

Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.
Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους φορείς, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να συγκεντρωθούν κυρίως εμφιαλωμένα νερά και κλινοσκεπάσματα.

Επίσης, σημαντικά είναι τα εξής:

1. Κουβέρτες
2. Διάφορα τρόφιμα
3. Ξηρά τροφή
4. Υπνόσακοι
5. Μπουφάν
6. Γάλατα μακράς διάρκειας
7. Πάνες
8. Είδη υγιεινής

Η συγκέντρωση των ειδών, θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, δίπλα από το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 3 μ.μ., έως και τις 7 μ.μ.

Η μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια της πόλης του Βόλου θα κάνει ξανά το καθήκον της, σεβόμενη τις αξίες και τα ιδανικά της.

Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ”

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα δίπλα στους σεισμοπαθείς η Στέλλα Μπίζιου

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και βαράει στο ψαχνό