Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κρίστεν Στιούαρτ

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer» και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για την ευθύνη που αισθάνεται στην απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σε συνέντευξή της στο InStyle, η Κρίστεν Στιούαρτ μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.

«Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε.

πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου» πρόσθεσε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει επίσης κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο.

«Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε.

ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΚΡΗ

Αρθρογράφος ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΚΡΗ

Στέλιος Πέτσας

«ΔΕΝ» θα υπάρξουν νέα μέτρα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά,Μαρία Κορινθίου,μαρία κορινθίου,μαρία κορινθίου γιάννησ αϊβάζησ,μαρία κορινθίου ρούχα,μαρία κορινθίου ινσταγκραμ,μαρία κορινθίου υψοσ,μαρία κορινθίου καθολική,μαρια κορινθίου κιλα,μαρία κορινθίου collection

Μαρία Κορινθίου: Το απόλυτο θηλυκό μόνο με γόβες και κάλτσες! Αντέχεις